Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΚΟΣΤΑΝΤΣΟ


Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, ο Φράνκο Κοστάντσο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο, κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, ωστόσο στο ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού δεν υπάρχει ανησυχία εν όψει του αγώνα με την Μαρσέιγ.

Από το ιατρικό επιτελείο των ερυθρόλευκων, διαβεβαίωναν ότι ο Αργεντινός γκολκίπερ δεν αντιμετωπίζει τίποτα σοβαρό και παράλληλα εξέφραζαν την πεποίθησή τους ότι θα παίξει κανονικά την Τρίτη.

Φυσικά η κατάστασή του Κοστάντσο θα επανεκτιμηθεί την Κυριακή και το πιο πιθανό είναι ο 31χρονος τερματοφύλακας να μπει κανονικά στην προπόνηση αύριο το απόγευμα.

Επίσης, δεν εμπνέει ανησυχία ούτε η περίπτωση του Γκρμπιτς από την κλωτσιά που δέχτηκε στο δεξί του γόνατο. Έτσι και αλλιώς βέβαια ο Μαυροβούνιος δεν υπολογίζεται για την Μαρσέιγ, αφού δεν έχει δηλωθεί στη λίστα της UEFA.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :