Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ!


Μέσα στις επόμενες μέρες οι Βιθέντε Μόνχε και Γιάννης Ζαραδούκας φαίνεται πως θα πιάσουν Λιμάνι, όμως ο Ολυμπιακός «κοιτάζει» και ακόμη μια ενδιαφέρουσα περίπτωση από τον Βόλο, τον 21χρονο αμυντικό μέσο, Παύλο Μητρόπουλο!

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές περιμένουν φυσικά να μείνουν και τυπικά ελεύθεροι από την ΕΠΟ, προκειμένου αντίστοιχα να κληθούν από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ για να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια.

Ο Θρύλος έχει τσεκάρει και την περίπτωση ενός Έλληνα παίκτη που μπορεί να αποκτηθεί ως επένδυση για το μέλλον, τον 21χρονο αμυντικό μέσο Παύλο Μητρόπουλο εκτός από το δίδυμο της επιτυχημένης αριστερής πτέρυγας του Ολ. Βόλου.

Ο νεαρός χαφ, διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, έχει τραβήξει τα βλέμματα των ανθρώπων του Θρύλου από το περασμένο πρωτάθλημα, ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι άπαντες στον Ολυμπιακό έχουν καλή άποψη για αυτόν και θεωρούν πως μπορεί να εξελιχθεί σε έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή. Αν ο Μητρόπουλος αποκτηθεί τότε, για φέτος τουλάχιστον, θα παραχωρηθεί δανεικός.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :