Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΟΒΟΤΝΙ …ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΜΕ ΠΙΝΤΟ, ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ


Την προσεχή Δευτέρα (12/9) αναμένεται στην Ελλάδα ο Μάρεκ Νοβότνι, για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Νοβότνι αναμένεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού τη Δευτέρα (12/9), ώστε το πρωί της επόμενης να υποβληθεί στα καθιερωμένα ιατρικά τεστ και εφόσον δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα και να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις.

Σε ότι αφορά τον Πίντο, οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν να ολοκληρωθούν τα γραφειοκρατικά. Πρόθεση της ομάδας είναι ο παίκτης να βρίσκεται στην Ελλάδα έως την Παρασκευή (16/9). Αργότερα πάντως αναμένεται ο Χιμένες, ο οποίος ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα στις 25 του μηνός και θα πατήσει ελληνικό έδαφος την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη.

Να σημειώσουμε ότι, ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Τζορτζ Παπαδόπουλο, ο οποίος δοκιμάστηκε τις τελευταίες ημέρες από τον Γιάννη Καλμαζίδη και πλέον μένει το «ναι» του παίκτη, ώστε να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :