Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΕΓΕΡΙ: ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ ΜΕ ΜΑΡΣΕΪΓ


Ο Μπάλαζ Μέγερι στο φιλικό με τον ΟΦΗ όσο αγωνίστηκε πραγματοποίησε καλή εμφάνιση. Μάλιστα, ο νεαρός τερματοφύλακας έχει πιθανότητες να αγωνιστεί απέναντι στην Μαρσέιγ, αν δεν ξεπεράσει ο Φράνκο Κοστάντσο το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Μετά το τέλος του ματς με τους Κρητικούς, ο Μέγερι μίλησε στο ThePlayer και είπε την άποψή του για το ματς που ακολουθεί για το Τσάμπιονς Λιγκ καθώς και την αγωνιστική απραξία της ομάδα του. Ο Ούγγρος γκολκίπερ τόνισε ότι είναι διαφορετικά τα φιλικά με τα επίσημα ματς και εξέφρασε τη πίστη του ότι οι πρωταθλητές Ελλάδος θα δείξουν τον καλό τους εαυτό απέναντι στην Μαρσέιγ.

Αρχικά για το ματς με τον ΟΦΗ, ο Μέγερι δήλωσε:

«Προσπαθήσαμε για το καλύτερο, αλλά μας επηρέασε η αγωνιστική απραξία. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, ειδικά αν είναι φιλικό. Έτσι και αυτό με την Μαρσέιγ δεν θα έχει καμία σχέση με το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Τα επίσημα είναι πιο δύσκολα από τα φιλικά παιχνίδια. Περιμένουμε πως και πως αυτό το παιχνίδι. Θα έχουμε φανταστική ατμόσφαιρα στο γήπεδο μας και ο κόσμος θα μας βοηθήσει, όπως κάνει πάντα».

-Στην συνέχεια ρωτήσαμε τον νεαρό γκολκίπερ για το παιχνίδι με την Μαρσέιγ:

«Πρέπει να συγκεντρωθούμε για το παιχνίδι κόντρα στη Μαρσέιγ. Πρέπει να παλέψουμε για μια καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό το παιχνίδι είναι δύσκολο και κρίσιμο αλλά έχουμε δουλέψει σκληρά και είμαστε έτοιμοι για αυτό το ματς».

-Τέλος, μας μίλησε για την αγωνιστική απραξία του Ολυμπιακού, τονίζοντας:

«Σίγουρα δεν είναι καλό για εμάς αυτό, αλλά έχουμε δουλέψει όλο αυτό το διάστημα, με στόχο να καταφέρουμε να είμαστε έτοιμοι όταν θα ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. Τα επίσημα παιχνίδια είναι πιο δύσκολα. Κόντρα στη Μαρσέιγ πιστεύω πως θα δείξουμε τον καλό μας εαυτό».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :