Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ «ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ» ΓΙΑ ΛΟΝΔΙΝΟ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ


Οι παλαιστές του Ολυμπιακού Ξενοφώντας και Γιώργος Κουτσιούμπας θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη.

Είναι πανέτοιμοι οι δύο αθλητές του Ολυμπιακού να συμμετάσχουν με την Εθνική ομάδα, σύμφωνα με τον προπονητή τους, Σάββα Κούζηλο, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τονίζοντας.

«Τα παιδιά έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και είναι στην απαιτούμενη αγωνιστική κατάσταση για να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακού Αγώνες. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα. Ελπίζω να επιστρέψει η αποστολή με μετάλλια και διακρίσεις».

Να σημειώσουμε πως ο Ξενοφώντας Κουτσιούμπας θα αγωνιστεί στην κατηγορία των 120 κιλών και ο Γιώργος Κουτσιούμπας σε εκείνη των 96 κιλών, με τους «ερυθρόλευκους» παλαιστές να αναχωρούν (με την αποστολή της Εθνικής) για την Κωνσταντινούπολη το Σάββατο 10/9.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :