Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ


Μετά από δυο εβδομάδες ο Γιώργος Πρίντεζης βρίσκεται ξανά στον Πειραιά και δηλώνει ευτυχισμένος που η απουσία τραυματισμών άφησε την ομάδα να δουλέψει σκληρά.

Ο 26χρονος φόργουορντ, σαν παλαιότερος στην ομάδα εξήγησε ότι:

«Το πρώτο και πιο κοπιαστικό μέρος της προετοιμασίας τελείωσε και το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι γυρίσαμε όλοι υγιείς».

Και συμπλήρωσε πως:

«Υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα και το ζητούμενο είναι να γνωριστούμε μεταξύ μας, να μάθουμε την φιλοσοφία που θέλει ο κόουτς να έχει η ομάδα. Ακόμα είμαστε στην αρχή και έχουμε ακόμα πολλά χιλιόμετρα να διανύσουμε. Αρκεί να μείνουμε όλοι υγιείς».

Στη φετινή ομάδα ο Πρίντεζης έχει αρχηγικό ρόλο, βοηθάει τους ξένους να προσαρμοστούν στη νέα σελίδα της καριέρας τους, διακρίνεται για την εργατικότητά του και φαίνεται πως θα είναι σημαντικό γρανάζι των «ερυθρόλευκων» σε αυτή τη μεταβατική σεζόν.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :