Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΡΤ: ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΑΕΚ


Η ΕΡΤ γνωστοποίησε ότι θα προβεί σε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου πέντε μήνες μετά τα θλιβερά επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ (στις 30 Απριλίου).

Η κρατική τηλεόραση διεκδικεί αποζημιώσεις για δύο κατεστραμμένες κάμερες, όπως είχε κάνει γνωστό με ανακοίνωσή της λίγες μέρες μετά τον τελικό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα newscode, η ανακοίνωση που είχε εκδώσει η ΕΡΤ ΑΕ στις 2 Μαΐου (και όχι σήμερα όπως αναφέρουν ιστοσελίδες φιλικά προσκείμενες στην ΑΕΚ) ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Τα όσα διαδραματίστηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο εξέθεσαν σε κίνδυνο και τους εργαζόμενους (δημοσιογράφους και τεχνικούς) της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης που κάλυπταν τον αγώνα, ενώ καταστράφηκε τεχνικός εξοπλισμός των τηλεοπτικών συνεργείων. Η ΕΡΤ δηλώνει ότι θα διεκδικήσει δικαστικώς από κάθε υπεύθυνο αποζημιώσεις για τις προκληθείσες ζημιές».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :