Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΑΝΕΛΑ ΒΑΣΙΚΟΥ Ο ΜΕΓΕΡΙ!


Ο Βαλβέρδε έχει σε μεγάλη εκτίμηση τα προσόντα του Μπάλαζ Μέγερι και μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο σύντομα να τον δούμε κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού.

Από πέρσι ο νεαρός Ούγγρος τερματοφύλακας βρίσκεται στην ομάδα και ο Ισπανός τεχνικός παρακολουθεί την εξέλιξή του. Σύμφωνα με όσα λένε οι άνθρωποι στου Ρέντη, αν χρειαστεί να μείνει στον πάγκο ο Κονστάντσο, ο Μέγερι είναι εκείνος που θα πάρει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια.

Και αυτό γιατί, ο Αργεντινός τερματοφύλακας αντιμετωπίζει προβλήματα το πρώτο διάστημα της παραμονής του στην ομάδα και αυτό είναι κάτι που το βλέπουν όλοι τόσο σε επίπεδο τεχνικής ηγεσίας, όσο και οπαδών. Ο Δασκαλάκης δείχνει ακόμα μακριά από τον καλό του εαυτό, με αποτέλεσμα ο Ούγγρος να φλερτάρει με τη βασική 11άδα, αν δεν ανεβάσουν κατακόρυφα την απόδοσή τους οι Κονστάντσο και Δασκαλάκης.

Ο Βαλβέρδε πιστεύει στην αξία του νεαρού πορτιέρο, είναι ευχαριστημένος από την παρουσία του στου Ρέντη και ίσως δεν αργήσει η ώρα που θα του δώσει φανέλα βασικού σε κάποιο παιχνίδι του Ολυμπιακού...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :