Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΤΑ ΧΑΖΑ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ


Αφού πρώτα ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Βαγγέλης Μαρινάκης, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου της ομάδας μας στο Ρέντη, προκειμένου να δώσει το μήνυμα νίκης, αμέσως μετά συναντήθηκε, στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» με εκπροσώπους των συνδέσμων φιλάθλων της ομάδας μας.

Στην ομιλία του, αφού έκανε έναν απολογισμό της περσινής πετυχημένης χρονιάς, έθεσε τους στόχους για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που είναι φυσικά η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου και μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Τόνισε ιδιαίτερα ότι ένας επιπλέον στόχος είναι ένα πάντα γεμάτο Καραϊσκάκη:

«Πρέπει να είμαστε πρώτοι στα εισιτήρια, πρώτοι στη δυναμική παρουσία και τελευταίοι στα χαζά και ανούσια πρόστιμα». Ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του ερυθρόλευκου ηγέτη.

Στη συνέχεια αντάλλαξε, με τους εκπροσώπους των συνδέσμων, απόψεις για το ποδόσφαιρο γενικότερα, την οικονομική κρίση που έχει επηρεάσει και το χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς και για θέματα που αφορούν στην λειτουργία των συνδέσμων φιλάθλων και την αθλητική βία.

Ακόμα, ξεκαθάρισε προς τους εκπροσώπους των συνδέσμων φιλάθλων ότι ο Ολυμπιακός είναι ο πρώτος που επιθυμεί την διαφάνεια, αλλά πάντα στηριγμένη σε πραγματικά στοιχεία και βάση τη νομοθεσία και ταυτόχρονα ο πρώτος που θέλει το 50-50 από την διαιτησία, για τον απλούστατο λόγο ότι είναι η ομάδα που επενδύει πραγματικά στο ποδόσφαιρο, έχει το καλύτερο ρόστερ και θέλουμε να πιστεύουμε και την καλύτερη ομάδα.

Επίσης, υπήρξε ταύτιση απόψεων στο ότι ο Ολυμπιακός και οι φίλαθλοί του, πρέπει να ασχοληθούν με το πραγματικό ποδόσφαιρο και όχι με θέματα με τα οποία ασχολούνται αυτοί που δεν μπορούν να ασχοληθούν με το πραγματικό ποδόσφαιρο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :