Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ «ΧΩΡΕΣΕΙ» ΚΑΙ ΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΚΟΥΝ…


Ο Μακούν στο φιλικό με τον ΟΦΗ έδειξε ανέτοιμος και προβλημάτισε τον Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει Μαρσέιγ. Δεν ήταν κακός ο Καμερουνέζος, αλλά ακόμη χρειάζεται λίγο χρόνο να δέσει με την ομάδα.

Ο Ισπανός τεχνικός παράλληλα, βλέπει τους Μοντέστο και Φέισα να δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση και για αυτό τον λόγο δεν μπορεί να τους αφήσει τόσο εύκολα εκτός ενδεκάδας. Μεγαλύτερος γρίφος δείχνει να είναι η αριστερή πλευρά, με τα σενάρια να είναι πολλά. Βέβαια, όσο πλησιάζουμε στην ημέρα του παιχνιδιού με τους Γάλλους, τόσο πιο πολύ θα ξεκαθαρίζουν τα πράγματα.

Ο Βαλβέρδε θα χρησιμοποιήσει και πάλι το αγαπημένο του σύστημα 4-4-1-1. Ο Κοστάντσο θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια και αν δεν ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, θα τον αντικαταστήσει ο Μέγερι. Στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα βρίσκονται οι Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μαρκάνο ή Χολέμπας. Αυτή η θέση θα εξαρτηθεί από το τι θα γίνει με την θέση του αριστερού χαφ. Ο Ελληνογερμανός μπορεί να παίξει στα αριστερά της άμυνας ή και πλάγιο εξτρέμ, δηλαδή αντι - Ριέρα. Εκεί μπορεί να αγωνιστούν και οι Φουστέρ ή Γέστε που θέτουν υποψηφιότητα και για την θέση του παίκτη πίσω από τον επιθετικό και κάποιος από τους δύο θα βρίσκεται εκεί.

Υπάρχει και το σενάριο βέβαια, να αγωνιστεί εκεί ο Μιραλάς αν είναι καλά ο Τζιμπούρ, ο οποίος θα παίζει στην κορυφή της επίθεσης. Αριστερά αναμένεται να παίξει ο Φετφατζίδης, με τον Αμπντούν να συγκεντρώνει κάποιες ελπίδες. Για το κέντρο, όπως είπαμε φαβορί είναι οι Φέισα και Μοντέστο, αλλά δεν έχει βγει ακόμη εκτός διεκδίκησης της θέσης. Μετά και την αυριανή προπόνηση, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να ανοίξει περισσότερο τα χαρτιά του.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :