Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΚΙ ΣΤΕΦΑΝ: ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Με νέες δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Μαρσέιγ ο βοηθός του Ντιντιέ Ντεσάμπ, Γκι Στεφάν χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως μια πειθαρχημένη αμυντικά ομάδα με αρετές και στην επίθεση.

Αρχικά ο Στεφάν τόνισε:

«Είναι μια ομάδα (σ.σ. Ολυμπιακός) που έχει πάρει επτά ή οχτώ φορές το πρωτάθλημα στη χώρα της τα τελευταία δέκα χρόνια. Έχει αλλάξει πάρα πολύ από πέρυσι. Είναι μειονέκτημα για αυτούς πως δεν έχουν δώσει επίσημο ματς, αλλά έπαιξαν αρκετά φιλικά. Είναι ομάδα πειθαρχημένη στην άμυνα με τον Μοντέστο να παίζει σε αυτή».

Για να καταλήξει σχετικά με την επίθεση των «ερυθρόλευκων»:

«Στην επίθεση έχει παίκτες με καλή τεχνική κατάρτιση. Ο προπονητής είναι Ισπανός και έχει φέρει στην ομάδα το παιχνίδι με τις κοντινές πάσες. Υπολογίζουμε ότι θα παίξουν με τον Πάντελιτς στην κορυφή και τον Μιραλάς στα αριστερά. Πρόκειται για πολύ αθλητική και δημιουργική ομάδα».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :