Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΖΙΝΙΑΚ: ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!


Την ύστατη ώρα της μεταγραφικής σεζόν ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αποκτήσει έναν επιθετικό εγνωσμένης αξίας, με τον Αντρέ Πιέρ Ζινιάκ της Μαρσέιγ να παραδέχεται πως οι πρωταθλητές του χτύπησαν την πόρτα!

Ο Γάλλος επιθετικός της Μαρσέιγ δήλωσε στην ιστοσελίδα fulhamchronicle.co.uk:

«Μου είπαν για τον Ολυμπιακό και την Φούλαμ, ωστόσο εγώ αποφάσισα να ακούσω τους Λονδρέζους. Πήγαμε εκεί αμέσως και το ενδιαφέρον τους ήταν σοβαρό».

Στην συνέχεια ο Ζινιάκ πρόσθεσε:

«Με κάλεσαν στις 10:30 να επιστρέψω στην Μασσαλία καθώς δεν μπόρεσαν να βρουν αντικαταστάτη. Μετά από λίγο με πήραν και μου είπαν πως θέλουν να πάω στην Φούλαμ ως αντάλλαγμα για τον Γκιάν».

Το αποτέλεσμα ήταν, ούτε ο Ολυμπιακός να πάρει επιθετικό, ούτε ο Ζινιάκ μεταγραφή και έτσι είναι πολύ πιθανό οι δυο πλευρές να έρθουν αντιμέτωπες στις 13 Σεπτεμβρίου για την 1η αγωνιστική του Champions League, με τον Γάλλο επιθετικό πάντως να βρίσκεται εκτός πλάνων του Ντιντιέ Ντεσάμ.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :