Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΤΑΝ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE (1998 – 1999) *ΒΙΝΤΕΟ*


Ο Ολυμπιακός την περίοδο 1998 – 1999 έφτασε μία ανάσα από τα ημιτελικά του Champions League, αλλά η μπάλα δεν θέλησε να… κάνει το χατίρι του Θρύλου στα προημιτελικά με τη Γιουβέντους.

Εκείνη τη σεζόν οι «ερυθρόλευκοι» χάρισαν μοναδικές στιγμές στον κόσμο τους και έκαναν την Ευρώπη να τους μάθει για τα καλά, αφού ήταν μόλις η δεύτερη συμμετοχή της ομάδας στη διοργάνωση. Σε μία διοργάνωση που πλέον ο Ολυμπιακός είναι από τις παραδοσιακές ομάδες, λόγω των πολλών συμμετοχών του.

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε στην πρεμιέρα εκείνης της σεζόν εκτός έδρας την Πόρτο, με την οποία βέβαια είχε αποκτήσει μία… οικειότητα λόγω της προηγούμενης χρονιάς.

Το ματς γινόταν στο Ντας Άντας του Οπόρτο και ο Θρύλος αν και είχε μείνει πίσω στο σκορ από τα τέρματα των Ζάχοβιτς (64’) και Ζαρντέλ (82’), έβγαλε ψυχή μπροστά σε 37 χιλιάδες Πορτογάλους και με τους Γιαννακόπουλο (87’) και Γκόγκιτς (90’) το έφερε στα ίσια!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων σε εκείνο το ματς:

ΠΟΡΤΟ: Κράλι, Κόστα, Αλοϊζιο, Μέντες, Σεκρετάριο, Ντρούλοβιτς (55' Αρτούρ), Ζαρντέλ (90' Παντούρου), Ντορίβα, Π. Σάντος, Καπούτσο, Ζάχοβιτς (70' Τσίπο).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ελευθερόπουλος, Καραταΐδης, Αμανατίδης (82' Καραπιάλης), Πουρσανίδης, Λουτσιάνο (87' Γκόγκιτς), Ίβιτς (78' Γιαννακόπουλος), Τζόρτζεβιτς, Μαυρογενίδης, Γεωργάτος, Οφορίκουε, Ανατολάκης.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :