Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ: ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE *BINTEO*


Όπως υποστήριξε ο Τάσος Παπάζογλου ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τον αγώνα της Τρίτης (13/9) με την Μαρσέιγ, όπως δήλωσε στο olympiacos.org.

Ο Έλληνας αμυντικός, μετά το τέλος του φιλικού της Παρασκευής (9/9) με τον ΟΦΗ, μίλησε στην κάμερα του επίσημου site των «ερυθρόλευκων», τονίζοντας πως στόχος της ομάδας είναι μια καλή πορεία στην κορυφαία διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Το πρώτο σχόλιο του Τάσου Παπάζογλου ήταν:

«Ήταν το τελευταίο φιλικό για φέτος. Δεν έχει καμία σχέση το φιλικό αυτό με το παιχνίδι της Τρίτης για το Champions League που είναι και το πρώτο επίσημο. Πιστεύω να πάνε όλα καλά. Η ομάδα είναι έτοιμη».

Και συνέχισε:

«Τόσο καιρό προετοιμαζόμαστε για το πρωτάθλημα. Ειδικά στο Champions League θέλουμε να κάνουμε μια πάρα πολύ καλή πορεία. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά», είπε ο Παπάζογλου».

Πατήστε εδώ για να δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του Γιάννη Φετφατζίδη, στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :