Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ ΣΤΗ SUPER LEAGUE


Χρόνια τώρα στη Super League είχαν... συνηθίσει, οι πρόεδροι της διοργανώτριας αρχής να πατάνε το πόδι τους στα γραφεία μόνο στα συμβούλια και τις γενικές συνελεύσεις.

Μετά την εκλογή λοιπόν, Παπουτσάκη επικρατεί μια μίνι... αναταραχή, αφού ο νέος πρόεδρος της Λίγκας δεν έχει καμία απολύτως πρόθεση να υπάρχει ως τέτοιος απλά και μόνο για τις υπογραφές...

Ένα πρώτο δείγμα γραφής ήδη το έδωσε, αφού πρόσφατα πραγματοποίησε αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Οδό Αστροναυτών, την πρώτη του με την ιδιότητα του προέδρου του Συνεταιρισμού.

Είναι αλήθεια, ότι δεν τρελάθηκε και από τη χαρά του, αλλά έστειλε το μήνυμα για τη συνέχεια.

Οι προθέσεις του Απόστολου Παπουτσάκη για τη Super League είναι αγνές και ίσως φτάσουν και στο όριο της... επανασύστασης, αφού έχει προτάσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση, όταν τις ρίξει στο τραπέζι.

Γι' αυτό και ορισμένοι, εντός και εκτός ομάδων, έχουν αρχίσει να χάνουν την ησυχία τους. Και κάποιοι άλλοι, πιο «προχωρημένοι», τον ύπνο τους...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :