Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ: ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Η Μπιλμπάο έχει ραντεβού με την ιστορία το βράδυ της Παρασκευής, καθώς ο αγώνας με τον Ολυμπιακό αποτελεί την παρθενική εμφάνιση της ομάδας στην Ευρωλίγκα. Ο Φώτης Κατσικάρης και ο Κώστας Βασιλειάδης θέλουν να συνδυαστεί αυτή η γιορτή με μία νίκη, αλλά αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα.

Ο τεχνικός των Βάσκων δήλωσε:

«Είναι μια ιστορική μέρα για το σύλλογο, τους φιλάθλους και την πόλη. Είναι η πρώτη μας εμφάνιση στην Ευρωλίγκα, κάτι που κερδίσαμε μέσω τεράστιας συλλογικής προσπάθειας. Είναι πλέον ώρα να αρχίσουμε εμείς, αλλά και οι οπαδοί, να απολαμβάνουμε αυτό που πετύχαμε την περασμένη σεζόν. Ελπίζω το γήπεδο να είναι κατάμεστο».

Όσο για τον ερχόμενο αγώνα, είπε:

«Συμμετέχουμε σε έναν δύσκολο όμιλο και αρχίζουμε τις υποχρεώσεις μας απέναντι σε μια ομάδα με μεγάλη παράδοση, τίτλους και παρουσίες σε Final 4. Ο Ολυμπιακός είναι νέα ομάδα με αρκετές αλλαγές. Έχουν παίκτες-σημεία αναφοράς τον Σπανούλη, τον Χάινς, τον Παπαδόπουλο και τον Γκετσεβίτσιους, καθώς και κάποιους νεαρούς με σημαντικούς ρόλους. Το rotation που χρησιμοποιεί ο Ολυμπιακός μού θυμίζει κολεγιακές ομάδες και κάθε παίκτης έχει ξεκάθαρο ρόλο στο παιχνίδι. Μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνοι και αποτελεσματικοί, ειδικά στην άμυνα. Έχουν τις απαντήσεις για καθετί που θα αντιμετωπίσουν στον αγώνα. Εμείς θα πρέπει να προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας, γιατί το πρώτο που θα κάνουν υποθέτω πως είναι να προσπαθήσουν να μας περιορίσουν και να μας οδηγήσουν σε χαμηλό τέμπο».

Ο Κώστας Βασιλειάδης που τίθεται αντιμέτωπος της πρώην ομάδας του, ανέφερε:

«Είναι η πρώτη μας συμμετοχή στην Ευρωλίγκα και η ατμόσφαιρα θα είναι φανταστική απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Διαθέτουν εξαιρετικούς παίκτες, όπως ο Σπανούλης, και ξέρουμε πως θα έχουμε δύσκολο έργο. Όμως πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη αν παίξουμε όπως ξέρουμε. Είμαι βέβαιος πως ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας και θα κατακλύσει το γήπεδο. Θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα και θέλουμε να αρχίσουμε την πορεία μας στην Ευρωλίγκα με νίκη σε έναν δύσκολο όμιλο».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :