Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΝΕΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ!


Σε κόντρα με τον ισχυρό άντρα του ΣΚΑΪ, Γιάννη Αλαφούζο, βρέθηκε και πάλι σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης σχετικά με την αντιμετώπιση που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» από τον τηλεοπτικό σταθμό.

Ακόμα περισσότερο φορτίζεται το κλίμα στις σχέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Γιάννη Αλαφούζο . Στην σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΣΚΑΙ , ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός φέρεται να απαίτησε να του δοθούν παραπάνω οικονομικά στοιχεία από αυτά τα οποία έχει στην διάθεση του. Μάλιστα επεσήμανε ότι δεν έχει επαρκή ενημέρωση αν και μέτοχος του τηλεοπτικού σταθμού.

Ο κ. Μαρινάκης με αφορμή την στάση του ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού ΣΚΑΙ απέναντι στον Ολυμπιακό είπε ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί εκβιασμούς της ομάδας. Αφορμή στάθηκε ο τρόπος με τον οποίο προβάλλονται θέματα του Ολυμπιακού από την αθλητική εκπομπή του ΣΚΑΙ που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαίδης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του katimagiko, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν ιδιαίτερα οξύς και κατηγόρησε τους μεγαλομετόχους του ΣΚΑΙ ότι εμφανίζονται ως Φιλιπινέζες του Λαυρεντιάδη. Μάλιστα αρνήθηκε να υπερψηφίσει τις νέες χρηματοδοτήσεις του τηλεοπτικού σταθμού στον οποίο διατηρεί μειοψηφικό ποσοστό.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :