Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΓΕΣΤΕ!


Με τη στάση του Γέστε σχετικά με τον τραυματισμό του στον Ολυμπιακό είναι πολύ ενοχλημένοι και σκέφτονται ακόμη και την διακοπή συμβολαίου. Την Δευτέρα ο παίκτης θα έχει συζήτηση σχετικά με το θέμα του με τον Βαλβέρδε.

Σύμφωνα με το sport24, πιθανόν να έχει άδοξο τέλος είναι η παρουσία του Φραν Γέστε στον Πειραιά. Η συμπεριφορά του Ισπανού μεσοεπιθετικού και το γεγονός πως έκανε εγχείριση δίχως να ενημερώσει την ΠΑΕ, έχει προκαλέσει εκνευρισμό στο Λιμάνι.

Ο πρώην άσος της Αθλέτικ Μπιλμπάο όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στην πατρίδα του, προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για 1μιση μήνα!

Το παράξενο σ' όλη την ιστορία, είναι πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ζούσαν στο σκοτάδι και δεν γνώριζαν το παραμικρό για την επέμβαση που υπεβλήθη, κάτι που όπως είναι φυσικό, τους έχει ενοχλήσει πάρα πολύ. Ο Ισπανός μέσος θα μιλήσει τη Δευτέρα με τον Βαλβέρδε κι αν διαπιστωθεί ότι πράγματι πήρε από μόνος του την πρωτοβουλία, οι συνέπειες θα είναι άμεσες.

Ο 32χρονος άσος δεν έχει δικαίωμα να παίρνει μόνος του αποφάσεις σχετικά με τους τραυματισμούς που ταλαιπωρείται και δίχως να ρωτήσει κανέναν μάλιστα.

Η ενόχληση των "ερυθρολεύκων" είναι τόσο μεγάλη, που δεν αποκλείεται να φτάσουν στα άκρα. Είναι μάλιστα αποφασισμένοι να προχωρήσουν μέχρι και σε διακοπή συμβολαίου του Γέστε.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :