Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΜΑΚΟΥΝ: Ο,ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ


Ο Ζαν Μακούν, ανυπομονεί για το ντέρμπι με τον ΠΟΑ, αφού όπως τόνισε στην εφημερίδα "ΓΑΥΡΟΣ", ο Ολυμπιακός θα δώσει τις απαντήσεις του μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

«Είναι το πρώτο ντέρμπι που θα αγωνιστώ. Αυτή την στιγμή βλέπω πως διαρκώς μας συγκρίνουν με τον Παναθηναϊκό, αλλά προσωπικά δεν πιστεύω ότι πρέπει να μιλάς τις προηγούμενες ημέρες… Ό,τι έχεις να πεις πρέπει να το λες μέσα στο γήπεδο».

Στη συνέχεια ο Καμερουνέζος μέσος πρόσθεσε:

«Έχω συζητήσει με το Μιραλάς και έχω ακούσει να μιλάνε για την ατμόσφαιρα που δημιουργείται σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά ανυπομονώ να το ζήσω την ημέρα του αγώνα. Είναι το πιο σημαντικό ματς της σεζόν».

Όσο για το γκολ που πέτυχε με τον Άρη είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που σημείωσα. Οι 3 βαθμοί ήταν πολύ σημαντικοί. Είναι ευχαρίστηση μου να σκοράρω, αλλά είναι παραπάνω από αυτό. Αυτό που έχει πραγματικά σημασία είναι η νίκη»
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :