Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΙΜΠΑΓΑΣΑ: ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ


Και ενώ ο Ολυμπιακός έχει... ξεμείνει από λύσεις στο κέντρο, οι ελπίδες για συμμετοχή του Άριελ Ιμπαγάσα στον αγώνα με τη Μαρσέιγ αυξήθηκαν σημαντικά!

Ο Αργεντίνος μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης, όταν ο Αντόνιο Ποθάνκο και τα μέλη του ιατρικού επιτελείου, τον ρώτησαν πως αισθάνεται το πόδι του, είπε:

«Είμαι ικανοποιημένος, αισθάνομαι πολύ καλύτερα».

Τα λόγια του 35χρονου χαφ ικανοποίησαν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και πλέον η σημερινή προπόνηση, θα κρίνει πολλά για τη συμμετοχή του «Κάνιο» στο ματς με τους Μαρσεγέζους.

Αν καταφέρει να «βγάλει» έστω και ένα μέρος του προγράμματος, τότε είναι μάλλον πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς του «Βελοντρόμ».

Σε διαφορετική περίπτωση, ο Βαλβέρδε θα αναγκαστεί να κατεβάσει την ομάδα με μία μεσαία γραμμή που δεν έχει αγωνιστεί ποτέ ξανά μαζί σε επίσημο παιχνίδι...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :