Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΒΑΛΒΕΡΔΕ: ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ ΠΟΥ ΦΕΡΑΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ


Το ντέρμπι με τον ΠΑΟ ανήκει πλέον στο παρελθόν και στον Ολυμπιακό καλούνται να κοιτάξουν την επόμενη μέρα την αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ το βράδυ της Τετάρτης στο "Βελοντρόμ" (21:45, ΝΕΤ) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Στο πλαίσιο αυτό, ο προπονητής του Θρύλου, Ερνέστο Βαλβέρδε, μίλησε στους παίκτες του κατά την διάρκεια της Κυριακάτικης προπόνησης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, δηλώνοντας ικανοποίηση για την εμφάνιση κόντρα στον "αιώνιο", απογοήτευση για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, ενώ παράλληλα έδωσε και το σύνθημα για το μεγάλο ματς στη Μασσαλία σε δυο ημέρες.

Ο Βάσκος είπε αρχικά:

«Δεν θα κλαίμε που φέραμε ισοπαλία, δεν είναι καταστροφή, αλλά μπορούσαμε και έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το ντέρμπι. Αυτό ήταν το λογικό με βάση την εικόνα του ματς. Ήμασταν καλύτεροι, αλλά χάσαμε πολλές ευκαιρίες που δεν γίνεται να χάνουμε».

Στην συνέχεια τόνισε:

«Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που αντιδράσαμε στο παιχνίδι. Παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, δεν χάσαμε το παιχνίδι. Δεν χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, κάτι που είναι λογικό να συμβαίνει κάποιες φορές, όταν βρίσκεσαι ξαφνικά πίσω στο σκορ με 1-0, σε τέτοιο παιχνίδι. Πρέπει πάντα να έχουμε τέτοια αντίδραση όταν βρισκόμαστε πίσω στο σκορ, αυτός είναι ο σωστός τρόπος να αντιδράσουμε».

Τελειώνοντας, έδωσε το... στίγμα για τη μάχη στη Μασσαλία:

«Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς, κόντρα στη Μαρσέιγ. Ξέρω ότι είναι διαφορετικά όταν παίζουμε στο Champions League. Το ματς είναι κρίσιμο και πολύ σημαντικό και πρέπει όλοι να ξεχάσουμε ό,τι έγινε στο ντέρμπι».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :