Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΕΪΣΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ, ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ


Στην Γερμανία ήταν και χθες ο Λιούμπιμορ Φέισα, ο οποίος θα επιστρέψει σήμερα στην Ελλάδα και μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης, ώστε από τον Ιαουάριο να είναι και πάλι έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Ο Σέρβος μέσος με όλα αυτά που έχει περάσει τον τελευταίο ενάμισο χρόνο, ελπίζει ότι το 2012 θα είναι η χρονιά του και πως θα καταφέρει να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό, κάτι που είναι ο μεγάλος του στόχος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε από τον Ολυμπιακό, ο Φέισασε σε τρεις με τέσσερις βδομάδες θα είναι σε θέση να ξεκινήσει και πάλι κανονικές προπονήσεις. Ίσως αυτό το διάστημα να είναι τελικά και κάπως μεγαλύτερο (κοντά στους δυο μήνες), αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πως η επέμβαση που έκανε ο 23χρονος παίκτης πήγε καλά και ο Γερμανός γιατρός που τον χειρούργησε για δεύτερη φορά (πριν από 14 μήνες είχε κάνει και την επέμβαση στον χιαστό) διαβεβαιώνει πως μετά την αποκατάσταση που θα κάνει δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.

Δεν θέλει μόνο ο Φέισα βέβαια, να πάει καλά με τον Ολυμπιακό αλλά και οι άνθρωποι του Θρύλου, αφού εκτός από καλός ποδοσφαιριστής είναι, όπως λένε οι ίδιοι, και πολύ καλό παιδί και θέλουν να ξεπεράσει τα προβλήματά του και να καθιερωθεί στην ομάδα:

"Ο Λιούμπο είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχουν έρθει στην ομάδα μας τα τελευταία χρόνια. Αδαμάντινος χαρακτήρας και εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Δυστυχώς έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς και αυτό όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς τον έχει επηρεάσει και ψυχολογικά, αλλά θα τον βοηθήσουμε να το ξεπεράσει", λένε στο Ρέντη για τον Σέρβοκαι ελπίζουν βέβαια να μην ταλαιπωρηθεί από άλλους τραυματισμούς στην συνέχεια...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :