Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2ο ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ


Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δίνει μεγάλο βάρος στην εκπαίδευση και επιμόρφωση των στελεχών του και ειδικότερα των προπονητών της Ακαδημίας και των Σχολών Ποδοσφαίρου. Σε αυτό το πλαίσιο και με στόχο την ενίσχυση του έργου και την βελτίωση των ικανοτήτων των προπονητών μας, αλλά και την κατανόηση του σημαντικού ρόλου που έχουν στην παρακίνηση και την ανάπτυξη των αθλητών μας, η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, πραγματοποίησε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011, επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα:

"Empowering Coaching: Πρόγραμμα Ενδυνάμωσης του Κλίματος Ομάδας"

Στις εγκαταστάσεις του Προπονητικού Κέντρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ βρέθηκαν 30 προπονητές από τις Σχολές Αλίμου, Βάρης, Ελαιώνα, Μεγάρων, Παλλήνης, Ταύρου και Χαλανδρίου
όπου παρακολούθησαν το Σεμινάριο και συμμετείχαν ενεργά με συζήτηση και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Κύριος εισηγητής του Σεμιναρίου ήταν ο Διευθυντής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, κύριος Χαράλαμπος Ζελενίτσας σε συνεργασία με τον κύριο Νίκο Ζουρμπάνο, Ph.D., μέλος της ομάδος Ενδυμάμωσης του Κλίματος Προπόνησης της Ομάδας στην Ελλάδα, από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εφαρμόζεται από το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Birmingham.
Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου , εφαρμόζει ένα πλήρες πρόγραμμα επιμόρφωσης των στελεχών και προπονητών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Έπειτα από το πρώτο Επιμορφωτικό Σεμινάριο των Σχολών Ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τον Αύγουστο και το σημερινό Σεμινάριο, θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιου τύπου ενέργειες στο αμέσως προσεχές διάστημα.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :