Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΙΗΣΟΥΣ


Αναμφίβολα η 6η Δεκεμβρίου του 2011 αποτέλεσε σταθμό για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Δύο αποτελέσματα σε Πειραιά και Βεστφαλία, ένωσαν εκατομμύρια έλληνες, αποδεικνύοντας παράλληλα ότι ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα.

Οχι από πλευράς κατάκτησης τίτλων. Αλλωστε από το 1997, όταν και εφευρέθηκε το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, έχει πάρει μόνο πέτσινους και χάρτινους τίτλους. Δεν είδατε πρόσφατα; Κέρδισε με δεκανίκια τον Παναιτωλικό και πήγε στην Ευρώπη και ξεφτιλίστηκε από τα τρίτα της Αρσεναλ. Τον Σαμάκ, τον Αρσάβιν, τον Μπεναγιούν, τον Ντο Σάντος και τα άλλα τριτοτέταρτα "αγγλάκια".

Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα, για έναν και μόνο λόγο. Εχει τους περισσότερους φίλους και τους περισσότερους εχθρούς. Είναι η λατρεία και το σίχαμα.

Τώρα, όμως κατάφερε να ενώσει όλους τους Ελληνες. Ολοι μας πανηγυρίζαμε. Οι μεν για την πρόκριση στο Europa League, οι δε για την πρόκριση στο Champions League.

Νίκησε o Θρύλος τους τυφλούς και κουτσούς της Αρσεναλ και σε συνδυασμό με τη μεγαλύτερη φετινή ευρωπαϊκή νίκη του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ στη Βεστφαλία (το 2-3 της Μαρσέιγ) μας έκανε όλους να αναφωνήσουμε "υπάρχει Θεός" - όπως χαρακτηριστικά τιτλοφορείται και σχετικό άρθρο στο site πράσινων αποχρώσεων exohiko.gr.

Θεός υπάρχει, γιατί ο Ολυμπιακός ΔΕΝ αποκλείστηκε από ένα όμιλο με Αρσεναλ, Μαρσέιγ και Ντόρτμουντ. Δεν ήταν δα και τα μεγαθήρια τύπου Κοπεγχάγης, Ρούμπιν, Μακάμπι, Οντένσε ή Αντερλεχτ, Λοκομοτίβ, Στουρμ Γκρατς, αλλά δε βαριέσαι... πρόκριση ήταν κι αυτή.

Και προς Θεού -μιας που τον επικαλεστήκαμε- μπορεί στους "32" του Europa League να μην γίνεται να κληρωθούμε με Παναθηναϊκό ή ΑΕΚ, αλλά ας βοθήσει ο Υψιστος να μην πέσουμε πάνω τους στους "16" της διοργάνωσης.

Υ.Γ.: Και τον Αύγουστο υπήρχε Θεός, μη σας πω και ο Ιησούς ο Ναζωραίος...

Vironas 7


** ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΤΗ ΣΤΗΛΗ "ΑΠΟΨΕΙΣ" ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ KAI ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟ BLOG
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :