Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φιλάθλους, για τον αγώνα της Τετάρτης (21/12) με τους ερυθρόλευκους εξέδωσε η ομάδα της Κατερίνης, σύμφωνα με την οποία οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, θα φιλοξενηθούν στην θύρα 5 του γηπέδου της ομάδας και μπορούν να παραλάβουν εισιτήρια, τόσο από την διοίκηση του Πιερικού, όσο και του Θρύλου.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Πιερικός μετά από απαίτηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας και σύμφωνη γνώμη των ΠΑΕ Πιερικός και ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά τη σύσκεψη μέτρων για τον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου 2011 Πιερικός-Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι:Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα τοποθετηθούν στις θύρες 5α και 5β του γηπέδου. Για την εξυπηρέτησή τους θα υπάρχει εκδοτήριο στη θύρα 5 πριν την έναρξη του αγώνα. Επίσης, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπορούν να απευθύνονται τόσο στην ΠΑΕ Πιερικός όσο και στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για να προμηθεύονται εισιτήρια για τις συγκεκριμένες θύρες».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :