Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Η ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ


Το πρόσωπο που θα παρουσιάσει η Κάχα Λαμποράλ την Πέμπτη (08/12) στο ΣΕΦ προβληματίζει το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η φροντ λάιν των Βάσκων έχει υποστεί δύο σημαντικά πλήγματα, αφού εκτός από τον Κέβιν Σεραφέν, ο οποίος αναχώρησε για τις ΗΠΑ, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Μίλκο Μπιέλιτσα, που έχει υποστεί διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου και θα απουσιάσει από τα παρκέ για περίπου ένα μήνα. Τη θέση του θα πάρει ο Ντέγιαν Μούσλι, ο οποίος όμως δεν είχε χρησιμοποιηθεί στον αγώνα της περασμένης εβδομάδας με αντίπαλο την Καντού.

Σε σχέση λοιπόν, με τον αγώνα του πρώτου γύρου στη Βιτόρια, όπου ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί με 81-79, η Κάχα αναμένεται στην Αθήνα χωρίς τέσσερις παίκτες που βρίσκονταν τότε στη δωδεκάδα, αφού πέραν των Σεραφέν και Μπιέλιτσα, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν έχει πλέον στη διάθεσή του και τους Ρίτσαρντ Ντόρσεϊ και Ρέτζι Ουίλιαμς. Όλα αυτά δημιουργούν μια μικρή αναστάτωση στο «σκάουτινγκ ριπόρτ» των ερυθρόλευκων, εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης της Πέμπτης (08/12), για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Όπως έγινε γνωστό, ο Ματ Χάουαρντ αποκλείστηκε από τη δωδεκάδα της Κυριακάτικης (04/12) αναμέτρησης με τον Άρη, στο Αλεξάνδρειο, γιατί είχε υποστεί διάστρεμμα στο δεξιό αστράγαλο.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :