Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΟΙ...ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΡΑΛΑΣ!


O Κέβιν Μιραλάς παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα "nutrimed.gr" και μιλάει για τις διατροφικές του συνήθειες και τις προτιμήσεις του από την Ελληνική κουζίνα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ποιο ήταν το φαγητό που δεν ήθελες να φας με τίποτα μικρός;

"Τα αντίδια/ραδίκια (chicon, παραδοσιακό Βελγικό πιάτο)".

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Ποιο φαγητό θα μαγείρευες στο πρώτο ραντεβού;

"Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω να μαγειρεύω καλά. Δεν το έχω κάνει ποτέ. Αν έπρεπε να το κάνω θα έφτιαχνα μία ιταλική μακαρονάδα".

Με ποιο ελληνικό γλυκό θα άλλαζες μια βέλγικη σοκολάτα;

"Τους λουκουμάδες".

Ποιο ελληνικό φαγητό θα έπαιρνες μαζί σου στο Βέλγιο;

"Το παστίτσιο".

Ποιο είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της ελληνικής κουζίνας και ποιο το μεγαλύτερο μειονέκτημα;

"Μειονέκτημα θεωρώ το ότι όλα μαγειρεύονται πολύ βαριά και πλεονέκτημα τις πλούσιες μερίδες".

Ποιο φαγητό σου έχει λείψει από την πατρίδα σου;

"Τα μύδια με τις τηγανητές πατάτες".

Το πρωί τρώω...;

"Δημητριακά".

Από το ψυγείο μου δεν λείπει ποτέ...

"Το γάλα".

Σπεσιαλιτέ μου είναι...

"Τα αυγά".

Ποια ήταν η τελευταία διατροφική σου παρασπονδία;

"(χωρίς καμία διάθεση διαφήμισης) έφαγα πριν πολύ καιρό μία Kinder Bueno".
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :