Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΖΕΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΛΑΓΟΙ, & ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΡΙΓΚIΠΑ ΕΠΕΝΔΥΤΗ!!! *ΒΙΝΤΕΟ*

Δείχνουμε έμπρακτα το πρωτοχρονιάτικο πνεύμα που έχουμε για τους αλλόθρησκους και σε καμία περίπτωση δε θα τους αφήναμε ξεκρέμαστους!! Ψάξαμε, βρήκαμε και προτείνουμε επενδυτές για να τους φέρει η νέα χρονιά!

Θα πρέπει να επισημάνουμε βέβαια και να πούμε την αλήθεια, ότι όσο ψάχναμε για τους επενδυτές των λαγών, δε γνωρίζαμε ότι ακόμα και οι κλάψες ψάχνονται για επενδυτές πρίγκιπες! Έτσι, ότι περισσέψει από τους παρακάτω επενδυτές, μπορούν ακόμα και οι κιτρινόμαυροι να βρουν κι αυτοί τη δικιά τους Μάρθα Βούρτση, στο πρόσωπο ενός εκ των παρακάτω πριγκίπων!


Υποψήφιος Πρίγκιπας Νο 1



O Αλ Πόλντο Σπανάκιους!

Eίναι 120 κιλά, έχει σπουδάσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Μπαχρέιν. Ως οικονομολόγος θα ήθελε πολύ να επενδύσει σε μια ελληνική ομάδα, χωρίς να τον ενδιαφέρει αν δε πάρει πρωτάθλημα για καμιά 10αριά χρόνια. Κατάλληλος για τους πράσινους αλλά και τους κιτρινόμαυρους!










Υποψήφιος Πρίγκιπας Νο 2



Πρίγκιπας Καρκίνους Καρκίνους με ελληνικές ρίζες. Eίναι περίπου στα 50 κιλά (συμπεριλαμβανομένης της κελεμπίας). Λεφτά δεν έχει, παρόλ'αυτά αυτό-προτάθηκε έστω κι αν του κάτσει καμιά δουλειά…..ακόμα και επιστάτης στο νέο γήπεδο στο νησί της Σπιναλόγκας.













Υποψήφιος Πρίγκιπας Νο 3



Τα λόγια είναι περιττά. Ο συγκεκριμένος πρίγκιπας, ξάδερφος του γνωστού Οβελίξ, με το που του αναφέραμε για το ενδιαφέρον των πράσινων, αμέσως έτρεξε να κάνει συνάλλαγμα ώστε να βάλει επιτόπου λεφτά και να αγοράσει την ΠΑΕ ΠΟΑ.








Υποψήφιοι Πρίγκιπες Νο 4


Τελικά ο Πρίγκιπας Νο3 έκανε συνάλλαγμα για να κεράσει τα παιδιά στη φωτογραφία. Οι συγκεκριμένοι Άραβες είναι φαν των Mac Donalds και σαν να μην έφτανε αυτό, μας είπαν ότι είναι φανς του BIG MAC του γίγαντα! Ναι καλά καταλάβατε, του γνωστού σε όλους μας Αγαπούλα!!! Ιδανικοί υποψήφιοι για τις κλάψες……








Υποψήφιοι Πρίγκιπες Νο 6


Τα δύο ξαδέρφια σε αυτή τη φωτογραφία (στη μέση βρίσκεται ένα πρόβατο … ) προέρχονται από πλούσια οικογένεια. Έχουν πάνω από 15 δις αξία σε Δινάρια περιουσία, με το μόνο χαρακτηριστικό βέβαια ότι όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία είναι ζωντανές καμήλες! Σκοπεύουν να ξεκινήσουν με τις καμήλες για την Αθήνα, κι όταν φτάσουν (περίπου το Φλεβάρη του 2012) θα επενδύσουν σε μία από τις ομάδες που διατηρεί έδρα στο Ο.Α.Κ.Α.

Επειδή όμως., το χειρότερο σενάριο είναι πάντα μέσα στις πιθανότητες …να μην ευδοκιμήσει καμία επένδυση Αράβων στον ΠΟΑ και στην Κλάψα…










...εμείς βρήκαμε μόνο με 50 ευρώ κούκλα Πρίγκιπα Άραβα για τους φίλους της Κλάψας και του ΠΟΑ να έχουν να παίζουν στο σπίτι τους.










Άντε και καλή χρονιά !!!!




DETROIT7



** ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΤΗ ΣΤΗΛΗ "ΑΠΟΨΕΙΣ" ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ KAI ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟ BLOG
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :