Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ!

Σήμερα το πρωί στις 09:00 αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού για την Γαλλία, όπου την Πέμπτη αντιμετωπίζει τη Νανσί για την 10η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Ευρωλίγκα. 

Ο Ολυμπιακός έχει περάσει στην επόμενη φάση, αλλά με νίκη και συνδυασμό άλλων αποτελέσματων μπορεί να διεκδικήσει την πρωτιά του ομίλου, κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς θα τα δώσουν όλα για τη νίκη κόντρα σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο. 

Δεν ταξίδεψε τελικά στην Γαλλία ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος στην προπόνηση της Τρίτης υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο του αριστερού ποδιού, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, και τελικά θα μείνει περίπου ένα μήνα εκτός δράσης! Αυτό σημαίνει ότι χάνει δεδομένα και τον αγώνα στις 4 Ιανουαρίου με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη για το πρωτάθλημα και ίσως ένα ακόμα στην συνέχεια. 

Θα λείπει επίσης και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος από το ματς με τη Νανσί, και με λίγα λόγια ο Ολυμπιακός πηγαίνει με προβλήματα στη Γαλλία. Ο "Ντούντα" καλείται να βρει την κατάλληλη... χημεία και να παίξει η ομάδα όπως ακριβώς πρέπει, ώστε να πάρει τους δυο βαθμούς της νίκης. 

Οι Χάινς, Λούκας, Άντιτς, Χάουαρντ, Κέσελ, Πελεκάνος, Γκετσεβίτσιους, Γλυνιαδάκης, Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μάντζαρης και Σλούκας είναι στην αποστολή, ενώ στην Αθήνα έμειναν και οι Κατσίβελης και Βασιλόπουλος.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :