Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΒΑΪΤΣΗΣ: ΕΧΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Γιώργος Βαϊτσης μίλησε στον "Sentra FM" με αφορμή τον αποψινό αγώνα των ερυθρόλευκων κόντρα στην Άρσεναλ, τονίζοντας πως ο Θρύλος έχει παίκτες με ποιότητα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε ένα τέτοιο παιχνίδι και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρόκριση.



Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γκολ που είχε σημειώσει στο «Λουί Ντε» απέναντι στην Μονακό:

«Το θυμούνται και άνθρωποι που δεν είναι Ολυμπιακοί και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Φίλοι του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ μου μιλούν για εκείνο το γκολ. Ήταν ένα αποτέλεσμα νίκης και πρόκρισης. Δεν μπορείς να συγκρίνεις τις εποχές του τότε με το τώρα. Εντελώς διαφορετικό το ποδόσφαιρο. Σ' εκείνη τη Μονακό έπαιζαν παίκτες με μεγάλη εμπειρία, όπως οι Κλίνσμαν και Τζοργκάεφ. Προπονητής των Γάλλων ήταν ο Αρσέν Βενγκέρ. Την επόμενη χρονιά ήθελε ο Ολυμπιακός να τον φέρει στην Ελλάδα, αλλά μόλις είδε τις προπονητικές εγκαταστάσεις έφυγε... τρέχοντας».

Για τον Όλεγκ Μπλαχίν:

«Ο Μπλαχίν είχε ζήσει την εποχή του Λομπανόφσκι. Νόμιζε ότι αυτά που ήξερε θα τα εφάρμοζε και στην Ελλάδα. Εδώ δεν είναι Ουκρανία ή Ρωσία που μιλά ο προπονητής και όλοι οι παίκτες κάθονται σούζα και τον κοιτούν».

Για το ότι η Άρσεναλ θα αγωνιστεί σήμερα με αρκετούς νεαρούς παίκτες:

«Από τη στιγμή που έχει μια ομάδα αυτούς τους παίκτες στο ρόστερ της, θέλουν να αρπάξουν την ευκαιρία. Είναι ξεκούραστοι και θέλουν να δείξουν την αξία τους. Ο Ολυμπιακός δείχνει φέτος πως πατάει καλά στην Ευρώπη. Έκανε καλές εμφανίσεις σ' όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια του. Μπορεί να μην έχει καλή ομαδική λειτουργία, αλλά έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Λείπει ο παίκτης που συνδέει τη μεσαία γραμμή με την επιθετική».

Για το που θα κριθεί το σημερινό ματς:

«Θα κριθεί στο χώρο του κέντρου. Η Άρσεναλ είναι από τις καλύτερες ομάδες στις πάσες. Αν ο Ολυμπιακός κυριαρχήσει στον άξονα θα έχει αρκετές πιθανότητες. Ας μπει το γκολ σήμερα και ας μπει από στημένη φάση ή ακόμα και από αυτογκόλ».

Για το ενδεχόμενο πρόκρισης του Ολυμπιακού στο Europa League:

«Μην υποτιμάμε το Europa League. Πόσες μεγάλες ομάδες το έχουν κατακτήσει. Πριν τη νίκη στη Μασσαλία, ο Ολυμπιακός είχε στόχο το Europa League. Μετά το αποτέλεσμα εκεί άλλαξαν τα δεδομένα και τώρα κυνηγά την πρόκριση στους 16».

Για το ότι έχει διατελέσει προπονητής σε γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου:

«Είναι πολύ σημαντικό να δουλεύεις με γυναίκες στο ποδόσφαιρο. Ήταν πάρα πολύ ωραία η χρονιά εκείνη. Είναι πιο μαγκάκια οι γυναίκες από πολλούς άνδρες. Η οργάνωση του γυναικείου ποδοσφαίρου είναι πολύ πίσω, όπως και οι εγκαταστάσεις. Ατομικά όμως έχουμε καλές μονάδες. Η UEFA τώρα προωθεί το γυναικείο ποδόσφαιρο και έχει ζητήσει όλες οι ομάδες της Α' εθνικής να έχουν γυναικείο τμήμα».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :