Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ: ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Ο νεαρός ακραίος του Ολυμπιακού, Μενέλαος Κοκκινάκης, που έχει πάρει επάξια τη θέση βασικού μετά την αποδέσμευση του Βραζιλιάνου Πίντο από τους ερυθρόλευκους, έκανε ακόμα ένα πολύ καλό παιχνίδι στο σημερινό ντέρμπι «αιωνίων». 

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης, ο οποίος και σήμερα αγωνίστηκε υπό... την εποπτεία του πατέρα του που δεν χάνει αγώνα του Θρύλου, έπιασε για ακόμα μια φορά καλή απόδοση, δείχνοντας ότι έχει μέλλον στο ελληνικό βόλεϊ. 

Μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στη NOVA για το ματς στην έδρα του ΠΑΟ: 

«Συνεχίστηκε η παράδοση, κερδίσαμε στην έδρα του Παναθηναϊκού. Το σκορ δείχνει κάποια ευκολία στη νίκη αλλά δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Ήταν ένα ντέρμπι όπως όλα τα προηγούμενα και θα μείνει και αυτό στην ιστορία όπως και τα υπόλοιπα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κάναμε μια ωραία νίκη». 

Για την προσωπική του εμφάνιση τόνισε: 

«Αυτά τα παιχνίδια είναι ότι πρέπει για το ελληνικό πρωτάθλημα και για μένα και για όλους τους συμπαίκτες μου. Είμαι ευχαριστημένος που είχα μια καλή απόδοση, αλλά τώρα συνεχίζουμε τη δουλειά για να πάμε καλύτερα στο μέλλον». 

Για τη συνέχεια στην Ευρώπη δήλωσε: 

«Κάναμε μια νίκη στον Ρέντη απέναντι σε μια καλή ομάδα όσο και αν κερδίσαμε το ματς με 3-0. Τώρα στο Ισραήλ θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα και πρέπει να πάμε εκεί και να πάρουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε και στην Ευρώπη».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :