Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΙΒΚΟΒΙΤΣ: Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


Ο προπονητής του Ολυμπιακoύ, Ντούσαν Ίβκοβιτς, παραδέχτηκε πως ο αυριανός αγώνας με τη Γαλατασαραϊ (20:00, NET) είναι δύσκολο, αλλά όπως τόνισε η ομάδα του πηγαίνει στην Πόλη για τη νίκη.

Ο Σέρβος τεχνικός επισήμανε:

«Έχουμε μπροστά μας δύο ματς με τουρκικές ομάδες. Πρώτα με τη Γαλατάσαραϊ και μετά με την Εφές Αναντολού. Σημαντικά ματς και τα δύο. Το παιχνίδι με τη Γαλατά είναι δύσκολο παιχνίδι καθώς πρόκειται για μια καλή ομάδα και είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Και οι δύο χάσαμε στην πρεμιέρα του TOP-16. Εμείς περιμένουμε μια καλύτερη εμφάνιση από αυτή κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πολλοί λένε πως παίξαμε καλά με ΤΣΣΚΑ, αλλά εγώ θεωρώ πως δεν είχαμε αρκετή συγκέντρωση.

Πρέπει να παίξουμε καλά, να έχουμε τον έλεγχο και να μην δεχόμαστε εύκολα καλάθια όπως στο ματς με την ΤΣΣΚΑ εκεί όπου στο τελευταίο δεκάλεπτο δεχτήκαμε 18 πόντους από βολές. Ήρθε λίγο νωρίς αυτό το ματς για εμάς. Σίγουρα θα περιμένω μια καλύτερη εμφάνιση του αρχηγού μας όπως και των δύο Αμερικανών του Ντόρσεϊ και του Λο. Όπως πάντα, ο Ολυμπιακός παίζει για να κερδίσει. Γι' αυτό πάμε και εκεί τώρα. Εκεί έχουμε ρίξει όλο το βάρος. Προσπαθώ να ετοιμάσω την ομάδα για να είναι έτοιμη και ψυχολογικά».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :