Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Σ.ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ : ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο ΔΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠ'ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!


Στην ιστοσελίδα athina984.gr μίλησε ο Σάββας Θεοδωρίδης και αναφέρθηκε στον Γιώργο Δούρο :

«Ο Δούρος στέρησε έναν τίτλο, από τον Ολυμπιακό. Να το ξεχάσει ότι μπορεί να στερήσει και δεύτερο.

Ο Ολυμπιακός θα το πάρει το πρωτάθλημα. Το μόνο που θέλει είναι το πενήντα-πενήντα στη διαιτησία και τίποτε παραπάνω. Η ΚΕΔ και ο επικεφαλής της, αλλά και ο πρόεδρος της ΕΠΟ ο Σοφοκλής Πιλάβιος είναι υποχρεωμένοι να το εξασφαλίσουν. Αλλιώς ας παραιτηθούν».

Όταν ρωτήθηκε για τον διαιτητή Γιώργο Δασκαλόπουλο του χθεσινού αγώνα Άρης-Εργοτέλης και την αποβολή του Ολίσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων,σχολίασε :

«Μου θύμισε τον Κάκκο στην Λιβαδειά. Την αποβολή του Ριέρα του Πανιώνιου έξω από το… αυτοκίνητό του. Συμπτωματικά και οι δύο και ο Πανιώνιος αλλά και τώρα ο Εργοτέλης αγωνίζονται την επόμενη αγωνιστική με τον ίδιο αντίπαλο. Φιλοξενούν την ίδια ομάδα… Για τον Δασκαλόπουλο έχω μιλήσει ξανά. Ήταν τιμωρημένος, αλλά πλέον… σφυρίζει κάθε Κυριακή».

Για το αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού στο «Λουζνίκι»,είπε :

«Eίναι δεδομένο ότι αν δεν είχαμε τους πέντε μήνες αποχής, πριν από το πρώτο ματς με την Μαρσέιγ θα ήταν τώρα 100% στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα κάνουν το καλύτερο και στο Europa. Με αρχή το ματς στη Μόσχα παρά τις αντίξοες συνθήκες».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :