Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΚΑΙ ΕΒΕΡΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ... ΕΧΟΥΝ ΜΙΡΑΛΑΣ!


Πολλές ξένες ιστοσελίδες, ισχυρίζονται ότι αρκετές αγγλικές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του Κένιν Μιραλάς. Οι εμφανίσεις του Βέλγου επιθετικού του Ολυμπιακού έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων και δεν αποκλείεται να δώσουν τα χρήματα που ζητάει ο Ολυμπιακός για την ρήτρα του παίκτη, προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία ξένα δημοσιεύματα, Νιουκάστλ και Έβερτον θέλουν τον Μιραλάς στο ρόστερ τους και είναι πρόθυμες να καταβάλουν το ποσό των οκτώ εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι, ώστε να συζητήσουν με τον Ολυμπιακό και τον παίκτη, για το μέλλον του.

Επίσης αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει ήδη απορρίψει μια πρόταση από την Αγγλία στην πρόσφατη μεταγραφική περίοδο, κάτι που δείχνει πόσο πολύ θέλουν οι ερυθρόλευκοι να κρατήσουν τον παίκτη, αλλά και πόσο θέλουν ξένες ομάδες και δη βρετανικές τον στράικερ του Θρύλου.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :