Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΚΟΜΠΟΔΙΕΤΑΣ: ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ


Δίκαιος νικητής της αναμέτρησης με τον Κολοσσό Ρόδου ήταν ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Δημήτρη Κομποδιέτα. Ο Έλληνας γκαρντ του Κολοσσού, τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι έβαλαν τα σουτ στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι έφτασαν στη νίκη, ενώ ευχήθηκε στον Ολυμπιακό το καλύτερο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Καταρχήν να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της Ρόδου, που ήρθε στο γήπεδο. Ελπίζω να ανταμείφθηκε με το θέαμα. Ο Ολυμπιακός προερχόταν από μία μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Εμείς προσπαθήσαμε στο α’ ημίχρονο, πιέσαμε και κρατήσαμε σε χαμηλό σκορ τον Ολυμπιακό.

Στο β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός έβαλε τα σουτ και πήρε δίκαια τη νίκη. Δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε. Εύχομαι στον Ολυμπιακό τα καλύτερα στη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εμείς περιμένουμε να έχουμε μαζί μας και τον Γιώργο Καλαϊτζή από το επόμενο παιχνίδι, να επιστρέψει υγιής και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την καλή πορεία μας στο πρωτάθλημα», είπε ο Κομποδιέτας.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :