Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...ΠΑΜΕ ΡΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ!


Το ντέρμπι με τον "αιώνιο" ανήκει στο παρελθόν και τώρα πια οι ερυθρόλευκοι, από την κορυφή της βαθμολογίας, προετοιμάζονται για το επόμενο παιχνίδι με τον Κολοσσό. Η αναμέτρηση της Τετάρτης για την 19η αγωνιστική δεν θεωρείται από κανέναν εύκολη, καθώς οι Ροδίτες κάνουν πολύ καλή πορεία τη φετινή σεζόν και βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Επιπλέον στο περσινό ματς, ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει το ματς χάρη στην απίστευτη εμφάνιση του Σπανούλη (30 πόντοι και το νικητήριο τρίποντο στο τέλος).

Το σημαντικό για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς, είναι ότι η ψυχολογία των παικτών του βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό σημείο και παράλληλα πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

Στο ματς της Ρόδου πιθανολογείται ότι θα κάνει την επανεμφάνιση του ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε ζητήσει να παίξει κόντρα στον ΠΟΑ και «κόπηκε» μόλις 40 λεπτά πριν το τζάμπολ.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :