Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΟΤΑΝ Ο ΚΑΖΙΜ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ


Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Καζίμ Ρίτσαρντς, έχει "νιώσει" την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της νέας του ομάδας και δε χρειάζεται να περιμένει την πρώτη του εμφάνιση στην έδρα των ερυθρόλευκων για να μάθει τι θα πει ο Θρύλος και ο λαός του.

Το "sportaction.gr", μας θυμίζει την βραδιά που ο Καζίμ, ήρθε στο "Γ. Καραϊσκάκης" σαν αντίπαλος! Σας παρουσιάζουμε το δημοσίευμά του:

Ο Καζίμ γνώρισε την ατμόσφαιρα του Καραϊσκάκηόταμν από πρώτο χέρι, όταν λίγους μήνες πριν, συγκεκριμένα στις 17 Αυγούστου του 2011, ο Ολυμπιακός υποδεχόταν τη Γαλατασαράι σε ένα φιλικό παιχνίδι που αποδείχθηκε σε διάφορα επίπεδα... σημαδιακό!

Στην ενδεκάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε υπήρχε με το νούμερο 77 ο Άλμπερτ Ριέρα και σε αυτή του Φατίχ Τερίμ ο Καζίμ με το νούμερο 80... Λίγες ημέρες μετά, στα τέλη Αυγούστου, οι δυο τους βρέθηκαν συμπαίκτες στην τουρκική ομάδα αφού η Γαλατά αγόρασε από τον Ολυμπιακό τον Ριέρα. Ριέρα και Καζίμ, μάλιστα, ξεκίνησαν βασικοί σε ματς του τουρκικού πρωταθλήματος, ο ένας από τα αριστερά, ο άλλος απο τα δεξιά.
Πλέον, ο Καζίμ ακολούθησε το αντίστροφο δρομολόγιο αφού άφησε τη Γαλατά για να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Το φιλικό του Αυγούστου, πάντως, ήταν αρκετά επεισοδιακό. Ο Ολυμπιακός μπήκε μπροστά στο σκορ με γκολ του Μιραλάς στα πρώτα δευτερόλεπτα και έφτασε στη νίκη με 1-0 αλλά τα αίματα άναψαν αρκετές φορές.

Σε μια τέτοια φάση, ο Καζίμ... αρπάχτηκε με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ποιος επενέβη να τους χωρίσει; Μα ο Άλμπερτ Ριέρα! Ο τότε συμπαίκτης του Αβραάμ και μελλοντικός συμπαίκτης του Καζίμ, χώρισε δύο παίκτες που από αύριο θα προπονούνται μαζί στου Ρέντη. Τα παράξενα του ποδοσφαίρου...

Ο Καζίμ ήταν πρωταγωνιστής και σε αγωνιστικό επίπεδο: Στο 33' από δική του κούρσα και γέμισμα στη μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού, ο Σάμπρι έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία των τούρκων στο παιχνίδι (του είχε πει όχι με εντυπωσιακή επέμβαση ο Κοστάνζο, που όμως δε βρίσκεται πια στον Πειραιά για να κουβεντιάσει με τον Καζίμ τη συγκεκριμένη φάση).
Υπήρξε και άλλη ένταση στον αγωνιστικό χώρο, με αποκορύφωμα ένα επεισόδιο ανάμεσα στον Τερίμ και τον Τάσο Μητρόπουλο. Την ίδια ώρα, πάντως, στη σουίτα του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και ο ομόλογος του των "τσιμ-μπομ", Ουνάλ Αϊσάλ επιβεβαίωναν τις πολύ καλές του σχέσεις με τον πρώτο μάλιστα να παραδίδει στον δεύτερο τιμητική πλακέτα.

Λέγεται ότι ο Αϊσάλ σχεδιάζει να ανταποδώσει τις τιμές στο προγραμματισμένο από τώρα φιλικό ανάμεσα σε Γαλατά και Ολυμπιακό το ερχόμενο καλοκαίρι στην Τουρκία. Άραγε, θα αγωνίζεται εκεί ακόμη ο Ριέρα; Ο Καζίμ θα δώσει το παρών στο παιχνίδι και αν ναι, με ποια φανέλα; Μήπως, υπάρχουν και άλλες ελληνοτουρκικές... διαδρομές; Ο χρόνος θα δείξει!
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :