Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ: ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ... ΤΟ 0-0


Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός κόντρα στη Σιένα, κάνοντας το 2-1, αλλά πλέον, όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Πρίντεζης, οι ερυθρόλυεκοι σκέφτονται το τέταρτο ματς που αρχίζει από... το 0-0.

«Παίξαμε φοβερή άμυνα, η Σιένα θα μπει για να κερδίζει μεθαύριο, που θα είναι ένα άλλο ματς. Θα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα γιατί το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και ντέρμπι μέχρι το τέλος την Παρασκευή. Θα είμαστε όπως πρέπει με τη βοήθεια του κόσμου. Μην γινόμαστε γραφικοί, ο κόσμος είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα. Ξεκίνησε η χρονιά, δεν μας πίστευε κανείς και μέσα στην πορεία μας πίστεψαν όλοι όλο και περισσότερο και τώρα φτάσαμε να κάνει sold οut ο κόσμος. Μακάρι να τον κρατήσουμε κοντά μας και να τελειώσουμε τον καλύτερο τρόπο και τη σειρά και τη χρονιά» είπε αρχικά ο 27χρονος φόργουορντ και στη συνέχεια τόνισε πως...

«Μας έχει γίνει μάθημα το περσινό. Δεν ήμουν στην ομάδα τότε, αλλά έχει γίνει μάθημα σε όλους. Είναι δύο παιχνίδια ξεχωριστά και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι. Το τέταρτο ματς θα αρχίσει από το 0-0 και αυτό σκέφτομαι ήδη».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :