Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΕΧΕΙ... «ΣΚΟΤΩΣΕΙ» 12 ΣΤΙΣ 15 ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ο ΜΙΡΑΛΑΣ!


Ο Αστέρας Τρίπολης... ένιωσε καλύτερα από όλους την επιθετική δεινότητα του Κέβιν Μιραλάς και προστέθηκε στη λίστα... των θυμάτων του!

Ο Βέλγος επιθετικός των ερυθρόλευκων έχει... σκοτώσει 12 ομάδες της Super League από την πρώτη μέρα που ήρθε στην Ελλάδα + εκείνες που του έχουν «ξεφύγει» και έχει όμως την ευκαιρία να «τιμωρήσει» στα υπολειπόμενα παιχνίδια της σεζόν, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sday.gr"!

Αναλυτικά:

Από τις 15 ομάδες της φετινής Σούπερ Λίγκας, οι δώδεκα έχουν δεχτεί γκολ από τον Βέλγο, ενώ άλλες δύο φλερτάρουν να μπουν στη λίστα του. Η μόνη που κατάφερε (και) φέτος να τον... απενεργοποιήσει ήταν η Ξάνθη! Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Ολυμπιακός είχε νικήσει τους Ακρίτες με 2-1, χάρη στα γκολ των Πάντελιτς και Τζεμπούρ, ενώ στο δεύτερο γύρο ηττήθηκε 1-0! Πέρυσι ο διεθνής άσος είχε αγωνιστεί μόνο στο εκτός έδρας και δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα.

Όσον αφορά τις άλλες δύο ομάδες που του έχουν ξεφύγει, για κακή τους τύχη θα τον συναντήσουν μπροστά τους μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Αναφερόμαστε φυσικά στον Παναιτωλικό, ο οποίος θα φιλοξενήσει τους «ερυθρόλευκους» την επόμενη αγωνιστική, αλλά και στον ΠΑΣ Γιάννινα που θα τους υποδεχτεί την προτελευταία ημέρα του πρωταθλήματος στους «Ζωσιμάδες»!

Όλοι οι υπόλοιποι έχουν δεχτεί ένα τουλάχιστον γκολ από τον διεθνή στράικερ. Από τις μεγάλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μέχρι και τις χαμηλότερου επιπέδου, Δόξα Δράμας, Κέρκυρα και Λεβαδειακό.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :