Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΣΤΟ ΕΪΛΑΤ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ (1/4) ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ


Πανέτοιμος για μια ακόμα μάχη δηλώνει ο Σπύρος Γιαννιώτης.

Ο Κερκυραίος κολυμβητής του Ολυμπιακού θα μεταβεί σήμερα στο Ισραήλ, μαζί με τον προπονητή του Νίκο Γέμελο. Συγκεκριμένα θα πάει στην πόλη Εϊλάτ, για να μετάσχει στον αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μαραθωνίου 10 χλμ της Fina, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή (1 Απριλίου).

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο ερασιτέχνης:

Στο Εϊλάτ μεταβαίνουν σήμερα ο Σπύρος Γιαννιώτης και προπονητής του Νίκος Γέμελος.

Στην πόλη του Ισραήλ θα συμμετάσχει στον αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μαραθωνίου 10 χλμ της Fina, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή (1 Απριλίου).

Είναι ο τρίτος στη σειρά αγώνας της φετινής διοργάνωσης, μετά το Σάντος στη Βραζιλία (29 Ιανουαρίου) και την Βιέτμα στην Αργεντινή (4 Φεβρουαρίου) όπου ο Γιαννιώτης πρώτευσε αντίστοιχα.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής μας θα μετάσχει και στον επόμενο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο οποίος και διεξάγεται στις 24 Απριλίου, στο Κανκούν (Μεξικό).

Μετά τους δύο πρώτους αγώνες ο Σπύρος Γιαννιώτης προηγείται με 40 βαθμούς, στους Άνδρες, με τον Καναδό Ρισάρ Βάινμπέργκερ να ακολουθεί με 34 στην 2η θέση και τον Ρώσο Εβγκένι Ντράτσεφ στην 3η με 20 βαθμούς.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :