Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΤΟΜΙΚΟ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ...14/17 ΤΡΙΠΟΝΤΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*


Μετά το τέλος της προπόνησης, σύμφωνα με δημοσίευμα του "redplanet.gr", ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, δούλεψε σε ατομικό πρόγραμμα το σουτ του από την περιφέρεια. Ο αρχηγός μέτρησε 14/17 (!) τρίποντα, σε ένα ρεσιτάλ ευστοχίας!

Ο Βασίλης Σπανούλης, αναμφισβήτητα, θα είναι από τα κεντρικά πρόσωπα της αναμέτρησης αύριο το βράδυ στο ΣΕΦ, στον τρίτο προημιτελικό αγώνα της σειράς, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Σιένα. Οι Ιταλοί, όπως και όλες οι ομάδες της Ευρώπης, όταν αντιμετωπίζουν τον αρχηγό των ερυθρόλευκων, έχουν ως στόχο να "καταστρέψουν" το παιχνίδι του, με αποτέλεσμα να τοποθετούν από δύο έως και τρεις παίκτες πάνω του για να τον μαρκάρουν. Αυτό έκαναν στα δύο πρώτα ματς οι παίκτες του Πιανιτζάνι, αυτό θα επιδιώξουν να κάνουν και στα δύο ματς στο ΣΕΦ. Να τον περιορίσουν και να τον βγάλουν εκτός ρυθμού, ειδικά στην επίθεση, με τον Λαρισαίο γκαρντ να βρίσκεται στους τρεις πρώτους σκόρερς της φετινής Euroleague με 17.2 πόντους.

Ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος αναδείχθηκε στον MVP της Euroleague για τον μήνα Φεβρουάριο, βραβείο το οποίο θα του δοθεί από την διοργανώτρια αρχή σε μία μικρή τελετή την Τετάρτη (28/3) στο ΣΕΦ, λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, είναι αποφασισμένος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, να κάνει την διαφορά στον αγώνα και θα δώσει τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στον στόχο της.

Τόσο στην δημιουργία, όσο και στην επίθεση. Και επειδή στο σκοράρισμα θέλει να παρουσιαστεί "όπως πρέπει", μετά το τέλος της ανοιχτής προπόνησης του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, ο "Red-Bill" ζήτησε να κάνει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, δοκιμάζοντας το χέρι του από την περιφέρεια. Επιχείρησε πάρα πολλά τρίποντα και στα περισσότερα από αυτά ήταν εύστοχος.

Ο Λαρισαίος γκαρντ του Θρύλου μέτρησε 14/17 τρίποντα, σε ένα εντυπωσιακό ρεσιτάλ ευστοχίας. Ευχή όλων μας να είναι το ίδιο αποτελεσματικός και κατά την διάρκεια του αγώνα, αφού είναι πολύ πιθανό το ματς να πάει στο τελευταίο σουτ και ο Βασίλης Σπανούλης ίσως χρειαστεί να έχει τον τελευταίο λόγο στην αναμέτρηση.

Δείτε από την κάμερα του "RedPlanet.gr" το... ρεσιτάλ του αρχηγού:


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :