Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΚΑΤΑΚΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΝ 27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ Ο ΘΡΥΛΟΣ


Η 27η αγωνιστική είναι... γούρικη για τον Ολυμπιακό με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του, καθώς τη συγκεκριμένη… ημέρα του πρωταθλήματος, οι ερυθρόλευκοι έχουν εξασφαλίσει την κατάκτηση δύο τίτλων.

Με τον Βάσκο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, οι ερυθρόλευκοι κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Super League την περίοδο 2008-’09 και την σεζόν 2010-’11 έχοντας εξασφαλίσει τον τίτλο την 27η αγωνιστική.

Συγκεκριμένα, την αγωνιστικό χρονιά 2008-’09 ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πρωτάθλημα την 27η αγωνιστική, επικρατώντας με 3-2 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, ενώ την προηγούμενη σεζόν, οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε, διέσυραν 6-0 την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Την ερχόμενη Κυριακή (1/4) οι ερυθρόλευκοι και πάλι για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος, μπορούν να εξασφαλίσουν την κατάκτηση και του φετινού τίτλου, σε περίπτωση που περάσουν νικηφόρα από το Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, χωρίς να τους ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα στα επόμενα ματς.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :