Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

«ΕΦΥΓΑΝ» ΗΔΗ 6.000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΣΙΕΝΑ... ΠΑΜΕ ΓΙΑ SOLD OUT ΚΑΙ... ΣΕΦ «ΚΑΜΙΝΙ»!


Ο κόσμος του Ολυμπιακού ξέρει πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας με την Σιένα στο ΣΕΦ, καθώς και ότι με την παρουσία του μπορεί να ωθήσει τους παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς να κάνουν το 1-2.

Ήδη υπάρχει μαζική κινητοποίηση για την αναμέτρηση της Τετάρτης αφού μέχρι στιγμής έχουν πουληθεί 6000 «μαγικά» χαρτάκια, κάτι που δείχνει ότι θα γίνει το πρώτο φετινό sold out για τους ερυθρόλευκους.

Το ΣΕΦ θα γίνει «καμίνι», με τους οπαδούς του Θρύλου να δημιουργούν ατμόσφαιρα που θα θυμίζει εποχές της δεκαετίας του '90. Με τον λαό του στο πλευρό του ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα! Εάν οι ερυθρόλευκοι παρουσιάσουν το ίδιο καλό πρόσωπο με αυτό που δείχνουν όταν αγωνίζονται στην έδρα τους και με τον 6ο παίκτη τους δίπλα τους, χωρίς ακρότητες και κλίμα αντάξιο του αγώνα, θα κρατήσουν απόρθητο το «κάστρο» του Θρύλου!

Ο λαός του Θρύλου θα δώσει την δική του δυναμική και την δύναμη που ζητάνε οι παίκτες και ο "Ντούντα" για τη νίκη.

Ακόμα, εκτός από τα 6000 εισιτήρια, των οποίων η διάθεση τους σταματάει την Τετάρτη στις 18:00, οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν ήδη αγοράσει 1500 χαρτάκια για τον τέταρτο αγώνα της σειράς με τους Ιταλούς, δείγμα της θέλησης των πιστών του Θρύλου να είναι δίπλα στην προσπάθεια των ερυθρόλευκων για το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη και το Final 4 της Ευρωλίγκας.
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :