Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΘΑΝΑΣΗΗΗΗ...ΤΑ'ΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ; ΠΑΛΙ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΑΜΠΙ 65-62


Σα να άρχισε να...ξεθωριάζει η Κωνσταντινούπολη και το φάιναλ φορ για τον Παναθηναϊκό που ηττήθηκε από τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ με 65-62.

Η "ομάδα του λαού", έκανε έτσι το 2-1 στις νίκες και της αρκεί ακόμα μία για να πετάξει τον Παναθηναϊκό εκτός φάιναλ φορ.

Στο πρώτο ημίχρονο η Μακάμπι ήταν μπροστά στο σκορ με 41-28, αφού στηρίχθηκε στην πολύ καλή της άμυνα, ενώ ο...εξάστερος δεν έβρισκε το δρόμο για το καλάθι ούτε με αίτηση.Παρόλο που η ομάδα του Σχορτσανίτη και του Παπαλουκά είχε "νεκρά" διαστήματα, αφού έμεινε ακόμα και 3 λεπτά χωρίς πόντο, οι "πράσινοι" έφταναν στο καλάθι με ιδρώτα και αίμα. Σα να δείχνουν κουρασμένα τα παιδιά, κάτι λογικό αφού ο χρόνος είναι αμήλικτος για όλους...

Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, ο Παναθηναϊκός έδειξε να προσπαθεί να κάνει το "come back", κατέβασε τη διαφορά αφού είναι σε όλους γνωστό ότι η Μακάμπι δεν είναι δα και κανένα...μεγαθήριο,έκανε σκορ τρίτης περιόδου 9-16,αλλά το τέλος της τον βρήκε και πάλι στο -6 (50-44). Οι Ισραηλινοί ήταν ξεκάθαρο ότι είχαν χάσει την επαφή με το καλάθι, αφού σε 10 λεπτά, πέτυχαν μόλις 9 πόντους.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο συμπληρώθηκε ένα τρίλεπτο με τη διαφορά να παραμένει στα επίπεδα των 6 πόντων μέχρι που φτάσαμε στα τελευταία λεπτά σε ένα φινάλε-θρίλερ.Στα 0.35" ο Παναθηναϊκός μείωσε τη διαφορά στον πόντο (63-62). Η Μακάμπι με νέο δίποντο 0.15" πριν τη λήξη έστειλε τη διαφορά και πάλι στο +3,ο Παναθηναϊκός επιχείρησε τρίποντο για να στείλει τον αγώνα στην παράταση, αλλά αστόχησε o Καλάθης και το τελικό σκορ ήταν το 65-62.

Tα δεκάλεπτα: 24-13, 41-28, 50-44, 56-53, 65-62

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Μπλατ): Παπαλουκάς, Χέντριξ 9, Σμιθ 11, Μπλου 8 (2 τρ), Ελιγιάχου 8, Μάλετ, Πνίνι 2, Μπέρσταϊν 3, Οχαγιόν 12 (1 τρ),Τζέιμς, Σχορτσανίτης 8, Λάνγκφορντ 4

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Μάριτς, Περπέρογλου 6, Μπατίστ 13, Λόγκαν, Σάτο 4, Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 10 (2 τρ), Βουγιούκας 11, Καλάθης 9, Σμιθ, Καϊμακόγλου 7,Γιασικεβίτσιους





Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :