Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΜΕ 75-55 ΤΗ ΣΙΕΝΑ!


Ο Θρύλος έκανε και το δεύτερο από τα τρία βήματα που θα τον στείλουν στις τέσσερις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες, στο φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης αφού επικράτησε σ'ένα σχεδόν γεμάτο ΣΕΦ με 75-55 της Σιένα.

Mε τους Σπανούλη,Κέσελ, Μάντζαρη Άντιτς και Ντόρσεϊ ξεκίνησε τον αγώνα ο Ντούσαν Ίβκοβιτς,αλλά η αρχή δεν ήταν καλή για την ομάδα μας ,που βρέθηκε πίσω στο σκορ ακόμα και με 7 πόντους. Επίσης, 1'.24 μετά την έναρξη της αναμέτρησης ο Ντόρσεϊ συγκρούστηκε με τον Στόουνρουκ και αποχώρησε αιμόφυρτος, χωρίς όμως να έχει κάτι ανησυχητικό. Ο Ολυμπιακός δε μπορούσε να βρει το δρόμο για το καλάθι, κάτι όμως που δεν άργησε να γίνει και έτσι το τέλος της πρώτης περιόδου βρήκε μπροστά τον Ολυμπιακό με 14-12.

Μέσα σε όλα, ο Γιώργος Πρίντεζης χτύπησε ξανά στο ήδη τραυματισμένο πόδι του, αποσύρθηκε στον πάγκο που του το έδεσαν (ξανά) και επέστρεψε σχετικά σύντομα στον αγωνιστικό χώρο.

Στη δεύτερη περίοδο ο Ολυμπιακός βρήκε λύσεις,με τον Χάινς να είναι...Ντόρσεϊ στην άμυνα, αφού κατάφερε να περιορίσει τον Άντερσεν, ενώ ο Λο οδηγούσε μαεστρικά την ομάδα, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να είναι μπροστά στο 15' με 22-18. Στη συνέχεια επέστρεψε στο παρκέ και ο Ντόρσεϊ και στο 18'.00 η ομάδα μας βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 27-20. Ο Κώστας Σλούκας ήταν εκείνος που έγραψε με εύστοχο τρίποντο το 32-21 με το οποίο έληξε το ημίχρονο.

Στην τρίτη περίοδο ο Ολυμπιακός μπήκε αποφασισμένος να τελειώσει τον αγώνα και να κάνει...συντήρηση ενόψει του μεθαυριανού αγώνα στη συνέχεια, έπαιξε ακόμα καλύτερη άμυνα, αφού η Σιένα μετά από 28 λεπτά αγώνα είχε μείνει καθηλωμένη στους 27 πόντους, με τη διαφορά να πηγαίνει στο +19.Αν μάλιστα σε αυτό το διάστημα ο Ολυμπιακός δεν είχε 6 συνεχόμενες άστοχες βολές,η διαφορά θα ήταν ακόμα μεγαλύερη. 11.000 κόσμος στις εξέδρες αποθέωνε τα παιδιά του Ντούσαν Ίβκοβιτς και το ΣΕΦ ήταν...όπως παλιά. Με τέτοια έδρα, η Σιένα το μόνο που κατάφερε ήταν να κάνει το σκορ 48-30 στη λήξη της τρίτης περιόδου.

Στην τέταρτη περίοδο o Oλυμπιακός συνέχισε σε εξίσου υψηλές ταχύτητες με τη διαφορά να φτάνει στους 28 πόντους 5 λεπτά πριν τη λήξη, τον κόσμο στις εξέδρες να έχει "τρελαθεί" και τους προπονητές των δύο ομάδων να κάνουν ήδη τα σχέδιά τους για τον αγώνα της Παρασκευής και να χρησιμοποιούν παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Το τελικό 75-55 έδωσε στο Θρύλο μας το προβάδισμα στις νίκες με 2-1 και απομένει να κάνει ακόμα μία νίκη την Παρασκευή για να πάει στο φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης!


Τα δεκάλεπτα : 14-12, 32-21, 48-30, 75-55.

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 15, Άντιτς 6, Σπανούλης 2, Ντόρσεϊ, Κέσελ 2, Γκετσεβίτσιους 5 (1), Γλυνιαδάκης 2, Πρίντεζης 4, Παπανικολάου 9, Μάντζαρης 9, Σλούκας 11, Λο 8.

Σιένα (Πιανιτζάνι): ΜακΚάλεμπ 13, Ζήσης 2, Άντερσεν 6, Ρακόσεβιτς 4, Καραρέτο 4, Ρες 8, Θόρντον, Λαβρίνοβιτς 4,, Στόουνρουκ 6, Αραντόρι 4, Μος.
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :