Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΙΕΝΑ (81-80)


Σε ένα παιχνίδι που ΑΞΙΖΕ να πάρει ο Ολυμπιακός ειδικά στο τελευταίο 10λεπτο, δεν τα κατάφερε για πολύ λίγο, όπως δείχνει και το σκορ (81-80), αλλά έδειξε για άλλη μια φορά την "μαγκιά" του και την δύναμη που έχει μέσα της αυτή η ομάδα να παλεύει μέχρι τέλους για αυτό που της αναλογεί και κυρίως να μην "μασάει" από έδρες, ονόματα και κόντρες εντός και εκτός παρκέ.

Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν και κάτι άλλο... Με ή χωρίς Σπανούλη θέλουν και μπορούν να τα καταφέρουν, σε μια μέρα που ο αρχηγός δεν μπόρεσε να βοηθήσει ή οι Ιταλοί τον έκλεισαν πολύ καλά, σε ένα ματς που οι ψηλοί του βγήκαν πολύ νωρίς νοκ άουτ με πολλά φάουλ και κόντρα ακόμα και στον κακό εαυτό κάποιων παικτών που στοίχησαν στην ομάδα, οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς έκαναν την ανατροπή σε μια πολύ εχθρική έδρα που έχει ηττηθεί μόλις 5 φορές η Σιένα και μία από αυτές να είναι από τον Ολυμπιακό, κόντεψαν να κάνουν το 2-0!

Ας δούμε τι έκανε ο κάθε ερυθρόλευκος ξεχωριστά:

Χάινς:
Μπήκε στο παιχνίδι χωρίς συγκέντρωση, κάνοντας πολλές λάθος επιλογές και πολλά ανόητα φάουλ, με αποτέλεσμα να μεταδώσει εκνευρισμό και στους υπόλοιπους. Όσο περνούσε η ώρα άρχισε να μπαίνει στο κλίμα του παιχνιδιού και χωρίς να είναι αρνητικός, δεν έκανε και τη διαφορά...

Πέρο Άντιτς:
Στα πρώτα τρία λεπτά της αναμέτρησης πέτυχε 11 πόντους με ένα τρίποντο και έδειχνε ασταμάτητος αλλά στη συνέχεια έχασε τον ρυθμό του. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τον απέσυρε και έμεινε πολύ ώρα στον πάγκο, κάτι που του στοίχισε αφού δεν μπήκε ποτέ ξανά στην λογική του παιχνιδιού.

Βασίλης Σπανούλης:
ΟΛΗ η ιταλική άμυνα ήταν προσαρμοσμένη πάνω του! Πέτυχε το πρώτο του καλάθι στο 25', κάτι που δείχνει πόσο αποτελεσματικά κλεισμένος ήταν...

Τζόι Ντόρσεϊ:
Ίσως το πρώτο του κακό παιχνίδι, από την στιγμή που μπήκε στο ματς, φάνηκε από τα πως ήταν εκτός και φορτώθηκε γρήγορα με φάουλ, με αποτέλεσμα να μην φανεί καθόλου στο δεύτερο ματς.

Μάρκο Κέσελ:
Σταθερός και πολύ καλός σε άμυνα και επίθεση, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό...

Λάζαρος Παπαδόπουλος:
Μακράν ο χειρότερος παίκτης του Ολυμπιακού. Δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ σωστά και στοίχισε στην ομάδα αφού στα λεπτά που αγωνίστηκε, η Σιένα πήρε προβάδισμα 15 πόντων! Ήταν απλά μια... τρύπα στην άμυνα και σχεδόν... μηδέν στην επίθεση.

Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους:
Όπως και στο πρώτο ματς, έτσι και στο δεύτερο, δεν μπήκε ποτέ στο πνεύμα του παιχνιδιού, για αυτό και αγωνίστηκε λίγο.

Γιώργος Πρίντεζης:
Πολύ καλός και απόψε, προσπάθησε πολύ, έβγαλε ενέργεια, βοήθησε να "πιστέψουν" και οι συμπαίκτες του ότι μπορεί να γίνει η ανατροπή, αλλά στα τελευταία δευτερόλεπτα κλείστηκε πολύ καλά από τους Ιταλούς με αποτέλεσμα να "χρεωθεί" την τελευταία χαμένη ευκαιρία για το δεύτερο "διπλό" στην "Palaestra".

Κώστας Παπανικολάου:
Έδωσε και πάλι ενέργεια, αλλά όχι το κάτι παραπάνω που μπορεί.

Βαγγέλης Μάντζαρης:
Έκανε αθόρυβη δουλειά, αλλά σίγουρα, δεν έδωσε και αυτός το κάτι παραπάνω που χρειαζόταν απόψε.

Έισι Λο:
Ουσιαστικός και πάλι, προσπάθησε μόνος του να γυρίσει το παιχνίδι στο τέταρτο δεκάλεπτο και παραλίγο να το καταφέρει. Έτσι και αλλιώς ήταν από τους διακριθέντες των ερυθρόλευκων.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :