Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ Ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ... ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ!


Βαδίζει ολοταχώς προς τον Ευρωπαϊκό του αποκλεισμό για τη νέα σεζόν ο ΠΑΟ, με τους παίκτες να πιέζουν τους μετόχους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Αφού όμως πήραν απάντηση... αδιαφορίας από τους μετόχους, επέστρεψαν τα χαρτιά του διακανονισμού ανυπόγραφα!

Οι "πράσινοι" ζήτησαν να συζητήσουν την περίπτωση του διακανονισμού ενόψει του ελέγχου από την ΟΥΕΦΑ και να βρεθεί κάποιος από τους μετόχους στη Παιανία στη προπόνηση της Πέμπτης, ώστε να τους μιλήσει για την κατάσταση.

Οι... αμέτοχοι έλαμψαν δια της απουσίας τους και έτσι οι παίκτες του "τριφυλλιού" έκαναν πράξη την χθεσινή τους απόφαση.

Παρέδωσαν ανυπόγραφα τα χαρτιά και αρνήθηκαν οριστικά τον διακανονισμό. Πλέον, ακόμη και οι λιγοστές ελπίδες που υπήρχαν χάθηκαν.

Άλλωστε δεν ήταν αρκετός μόνο ο διακανονισμός με τους ποδοσφαιριστές που παίζουν τώρα στον ΠΑΟ, καθώς υπήρχαν ανοιχτές περιπτώσεις με παίκτες που έχουν φύγει ή ομάδες που τους οφείλονται χρήματα και κανείς για να διαπραγματευτεί μαζί τους...

Η αγχόνη της ΟΥΕΦΑ είναι πανέτοιμη και ο ΠΑΟ πηγαίνειολοταχώς...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :