Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΙΒΚΟΒΙΤΣ: ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ


Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος για ακόμη μία φορά, έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν την ομάδα, αναμένει την Παρασκευή (21:45) ένα διαφορετικό παιχνίδι κόντρα στη Σιένα.

Ο Σέρβος, μιλώντας μετά την προπόνηση των ερυθρόλευκων, τόνισε...

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Όσον αφορά το κομμάτι της τακτικής και της ομαδικότητας, παίξαμε στο προηγούμενο παιχνίδι όπως έπρεπε, όπως ακριβώς θέλαμε. Ένα παιχνίδι ενέργειας εναντίον της εμπειρίας».

Ο "Ντούντα" στη συνέχεια ανέφερε...

«Δεχτήκαμε έναν πόντο ανά λεπτό για 35 λεπτά. Μια φοβερή αμυντική επίδοση και η ομάδα έτρεξε στον αιφνιδιασμό, αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να περιμένουμε ανάλογο ματς…».

Αναλύοντας την αναμέτρηση της Παρασκευής με τους Τοσκανούς, ο Σέρβος τεχνικός ανέφερε...

«Περιμένουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι και πιστεύω πως αύριο η ομάδα θα είναι έτοιμη. Σήμερα κάναμε προπόνηση όπως θέλαμε… Εμείς έχουμε τρία χτυπήματα μέσα στην ομάδα. Ο Πρίντεζης έκανε πιο ελαφριά προπόνηση, οι Ντόρσεϊ και Λο έκαναν θεραπείες και περιμένουμε να τους δούμε πάλι αύριο».

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων είχε διαμηνύσει στους παίκτες του, στην αρχή της χρονιάς, πως ο κόσμος περνάει δύσκολα στην Ελλάδα οπότε θα πρέπει να τους ευχαριστήσουν παίζοντας καλό μπάσκετ. Σε ερώτηση σχετικά με αυτό, ο Σέρβος επεσήμανε...

«Βγήκε τώρα αυτό, τώρα είναι εύκολο να πω… ναι αυτό έλεγα. Δούλεψε η ομάδα, τα παιδιά δούλεψαν πάρα πολύ σκληρά και βγήκε αυτό που θέλαμε. Καλό μπάσκετ, καλή παράσταση… Μας βοήθησε και ο κόσμος και με τους τραυματισμούς χρειαζόμαστε την συμπαράσταση του κόσμου, να είναι ο έκτος παίκτης μας».

Όσον αφορά τον Έισι Λο και το πρόσωπο που δείχνει, ο Ντούντα τόνισε...

«Ο Λο έχει κάνει φοβερή προσπάθεια. Είχε χτυπήσει με τη Γαλατά, μας έλειψε πάρα πολύ στον τελικό Κυπέλλου που μπορεί να ήταν διαφορετική η εξέλιξή του. Κάνει θεραπείες και βοηθάει πάρα πολύ την ομάδα. Έχει τραυματισμούς, άλλαξε ομάδα και μετά την Παρτιζάν είχε ένα 20ήμερο εκτός προπονήσεων. Έκανε σπουδαία προσπάθεια και νομίζω μπορεί να μας βοηθήσει πάρα πολύ».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :