Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΜΟΝΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!...


Από τα 12 κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης ο Ολυμπιακός αποτελεί την μοναδική ομάδα, που έχει εξασφαλίσει από τα μέσα Μαρτίου την κατάκτηση του τίτλου, σύμφωνα με δημοσίευμα του "katimagiko.gr", ενώ γίνεται... «σφαγή» σε Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία και Ολλανδία...



Αναλυτικά:

«Κολλημένος» με τους τίτλους είναι ο Ολυμπιακός! Οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι χρειάζονται μόλις δύο βαθμούς, ώστε να τσεκάρουν και μαθηματικά την κατάκτηησ του 39ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους αποτελούν την μοναδική ομάδα από τα 12 κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπου έχουν ουσιαστικά «καθαρίσει» την υπόθεση - τίτλος από τα μέσα Μαρτίου!

Την στιγμή, όπου ομάδες του διαμετρήματος των Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Μίλαν, Γιουβέντους κυριολεκτικά «σφάζονται» για την κατάκτηση του τίτλου, ο Θρύλος του Ερνέστο Βαλβέρδε κάνει ετοιμασίες γιατην φιέστα του 39ου τίτλου, που θα γίνει στο Καραϊσκάκη, αλλά παράλληλα προεοτιμάζται και για το ράψιμο του τέταρτου αστεριού, που θα προστεθεί στην ριγωτή ερυθρόλευκη φανέλα την επόμενη σεζόν με την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος!

Στοιχείο το οποίο καταδεικνύει σε όλη του την μεγαλοπρέπεια το DNA του μόνιμου πρωταθλητή που ρέει στις φλέβες των πιακτών του Ολυμπιακού!

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στην Ιταλία , εννιά «στροφές» πριν την λήξη του «Καμπιονάτο» η ...σφαγή ανάμεσα σε Μίλαν και Γιουβέντους καλά κρατεί καθώς απομένουν αρκετές στροφές που μπορεί να κρύβουν γκέλες, ενώ δεν λείπουν τα δυνατά ματς στο πρόγραμμα και των δύο.

Στην Ισπανία η Ρεάλ Μαδρίτης του Ζοσέ Μουρίνιο προηγείται μόλις έξι πόντων της πρωταθλήτριας Ευρώπης Μπαρτσελόνα των Μέσι, Τσάβι, Ινιέστα και ενώ εκκρεμεί το μεταξύ τους ντέρμπι στην Βαρκελώνη και με εννιά αγωνισιτκές να απομένουν.

Στην Premier League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προπορεύεται τριών πόντων της συμπολίτισσας Σίτι. Πέρα από το μεταξύ τους ντέρμπι στις 30 Απριλίου το πιο δύσκολο ματς για την Γιουνάιτεντ είναι αυτό της τελευταίας αγωνιστικής, εκτός με την Σάντερλαντ, ενώ η Σίτι έχει να παίξει εκτός με την Αρσεναλ.

Στην Μπουντεσλίγκα η φετινή ευρωπαίκή αντίπαλος του Θρύλου στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ Ντόρτμουντ προηγείτια πέντε βαθμών της Μπα΄γερν, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται σε λίγες αγωνισιτκές στο «Βεστφάαλεν».

Σφαγή όμως γίνεται στην Ολλανδία με 7 αγωνιστικές να απομένουν η διαφορά της 1ης Άλκμααρ με την 6η Χέρενφεν είναι μόλις 5 βαθμοί! Έχουμε και λέμε, 1η η Άλκμααρ με 56, 2ος ο Άγιαξ με 55, 3η η Τβέντε με 52 και στην 4η θέση ισοβαθμούν Αϊντχόφεν, Φέγενορντ και Χέρενφεν με 51.

Στην Γαλλία, με εννιά αγωνιστικές να απομένουν, όμως, στην Λιγκ 1 οι «μονπελιερέ» έχουν κάνει ένα μικρό... θαύμα και είναι προς το παρόν η μοναδική ομάδα που κοντράρει τη... νεόπλουτη Παρί για τον τίτλο! Με τους Ζιρού και Μπελχαντά σε εκπληκτική κατάσταση φέτος η Μονπελιέ έχει μαζέψει 60 βαθμούς μετά από 29 αγώνες και έχει τις περισσότερες νίκες (18) στην κατηγορία. Μαζί της στο ρετιρέ η Παρί, που διαθέτει το πληρέστερο και ποιοτικότερο ρόστερ στην Γαλλία, όμως μόνο το πρωτάθλημα της έχει απομείνει μέχρι το τέλος της σεζόν και έχει βαλθεί να το κάνει... θρίλερ
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :