Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΑΓΩΓΗ ΤΖΙΓΓΕΡ ΣΕ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ...


Αγωγή –μαμούθ κατέθεσε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σε βάρος του Ανδρέα Βγενόπουλου με την οποία, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sentragoal.gr", ζητάει να του επιδικαστεί το ποσό των 11 εκατ. ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση!

Η αγωγή κατατέθηκε με αφορμή την φραστική επίθεση που είχε εξαπολύσει στις 12 Σεπτεμβρίου 2011 ο mister MIG στον Τζίγγερ. Μία ημέρα αργότερα ο ανενεργός μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία προανήγγειλε ότι θα λύσει στις αίθουσες των δικαστηρίων τις διαφορές του με τον Βγενόπουλο.

«Οι δέκα μήνες σιωπής, έληξαν μέσα από μια δίωρη εκτόξευση λάσπης στο πρόσωπο μου από τον κύριο Ανδρέα Βγενόπουλο. Είναι γνωστός θιασώτης της τακτικής ότι πετώντας τόνους λάσπης κάτι θα κολλήσει τελικά», ανέφερε στην έγγραφη δήλωση του ο Γ. Βαρδινογιάννης. Και συμπλήρωσε:

«Ελπίζω τουλάχιστον να εκτονώθηκε μοιραζόμενος με το πανελλήνιο τα εσώψυχα του! Εφόσον είναι για το καλό του Παναθηναϊκού, σε προσωπικό επίπεδο θα το υπομείνω και αυτό. Ωστόσο τα δικαστήρια θα έχουν λόγο για τις συκοφαντίες που εξαπέλυσε».

Η αγωγή του Γιάννη Βαρδινογιάννη κατατέθηκε τον Οκτώβριο του 2011 και είχε δικαίωμα να την επιδώσει μέσα σε ένα χρόνο. Προφανώς δεν ήθελε να το κάνει όταν η μάχη για τον τίτλο ήταν στο αποκορύφωμά της. Η επίδοση έγινε σήμερα, αφού το πρωτάθλημα έχει κριθεί και ενώ είχε προηγηθεί η νέα επίθεση που δέχθηκε από τον mister MIG.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :